Stråtækt aktivitetshus med spabad og sauna, strandnær beliggenhed

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Nordvej 42, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50048

Leder I efter et sommerhus lidt ud over det sædvanlige til jeres næste ferie? Dette flotte og moderne stråtagshus tæt på stranden i Vejers har plads til 8 personer og indeholder nærmest alt, hvad hjertet begærer – blandt andet et aktivitetsrum og et spabad.

Stilfuldt sommerhus med sauna, spabad og attraktiv beliggenhed

Sommerhuset på Nordvej 42 ligger på en næsten 2.000 kvadratmeter stor grund kun 400 meter fra stranden og er opført i 2019. Husets i alt 164 kvadratmeter fordeler sig på to etager, og det er helt sikkert, at det ikke er plads, I kommer til at mangle på ferien!

Med 2 badeværelser (med gulvvarme) – ret praktisk et på hver etage – slipper I for lange køer til toilettet om morgenen, og på det ene badeværelse kan I tanke nye kræfter på ferien i saunaen og spabadet.

Både på stueetagen og på første sal ligger to gode soveværelser, hvor I kan trække jer tilbage efter en dejlig dag i den friske luft.

Stort fællesområde med køkken og aktivitetsrum med billard og bordtennis

Husets hjerte er det store fællesområde, der kombinerer køkkenalrum og stue. Her kan hele familien samles og lægge planer for morgendagen over en god middag eller tage et spil kort sammen med en nybrygget kop kaffe.

Aktivitetsrummet på første sal sørger for underholdning med både billard og bordtennis, så de aktive familiemedlemmer kan blive sluppet løs, selv på regnvejrsdagene.

Med en energibesparende varmepumpe har I altid et behageligt rumklima, også uden det bliver for dyrt.

Kun et stenkast fra den brede sandstrand

På Nordvej får I en skøn beliggenhed i Vejers. Der er hverken langt til stranden eller Vejers’ bymidte med indkøbsmuligheder, caféer og små forretninger.

Det brusende Vesterhav og den uendeligt lange kystlinje er et imponerende syn hele året rundt og byder på oplevelser for både store og små. Se bølgerne danse på en blæsende efterårsdag, tag en dukkert i sommervarmen eller gå en tur langs vandet, mens børnene samler muslinger og sten.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:164 / 1.872
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, Bordtennis, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...