Stort sommerhus med spabad, sauna og aktivitetsrum

4
icon
icon
icon
icon
Kræmmervej 8, Vejers Strand - Søg på husnr. 50033

På en velholdt plænegrund i Vejers ligger dette store sommerhus med plads til 8 personer. I vil straks føle jer velkomne i den lyse og åbne indretning, og blandt faciliteterne finder I både et stort badeværelse med sauna og spabad og et aktivitetsrum med diverse underholdning. Der er en god, lukket terrasse med overdækning.

Storslået familieferie med wellness og underholdning

Sommerhuset på Kræmmervej 8 råder over hele 146 kvadratmeter og egner sig rigtig godt til en familieferie. Her vil I blive mødt af lyse og åbne omgivelser; fine trænuancer pryder vægge og lofter, der er åbnet op til kip, og de store vinduespartier og ovenlysvinduer giver et dejligt lysindfald.

Huset er udstyret med 2 store badeværelser, der begge har gulvvarme, og på det største er der indrettet et lækkert wellnesshjørne med sauna og spabad. Her er der 100% garanti for, at I kan vende hjem med nyoptanket energi efter en afslappende ferie.

Der er tænkt på alle feriegæster i indretningen; De konkurrenceglade – og ikke mindst børnene – vil elske husets aktivitetsrum, hvor der både er mulighed for at spille billard, bordtennis, bordfodbold og dart.

Skøn lukket terrasse på ugeneret plænegrund

En rigtig skøn, stor terrasse omkranser huset – og den er tilmed lukket, så I roligt kan lade børnene løbe rundt, mens I slikker sol i liggestolene. Under det overdækkede stykke kan I sidde i ly og skygge eller tilberede aftensmaden på grillen, selv når det regner udenfor. De store træer, der omgiver huset, gør beliggenheden dejlig ugeneret.

Få minutters kørsel, eller et lille kvarters gang, bringer jer ned til Vejers’ hyggelige centrum og den brede sandstrand. Her kan der bades, spadseres, shoppes og spises god mad og lækre softice i solen.

Den nærmeste købmand ligger kun 200 meter væk på campingpladsen. Ingen ungdomsgrupperSoverum:4
Bolig-/Grundareal:146 / 1.650
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, Bordtennis, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...