Lyst og moderne sommerhus i hjertet af Vejers med spa og sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Vejers Havvej 77, Vejers Strand - Søg på husnr. 50045

Kun et stenkast fra Vejers Strands bymidte og den skønne sandstrand finder I dette fine sommerhus. Den moderne og lyse indretning vil helt sikkert falde i god smag hos enhver feriegæst, og med sauna og spabad blandt husets faciliteter kan I forkæle jer selv lidt ekstra på ferien her. Der er gyngestativ og sandkasse i haven til de mindste familiemedlemmer.

Opført i 2017, wellnessafdeling og gode praktiske faciliteter

Sommerhuset på Vejers Havvej 77 er først opført i 2017, og det skinner igennem i husets indretning, som er både moderne og kvalitetsbevidst. Lyse farver fra ende til anden åbner rummene op og gør omgivelserne indbydende og dejlig rummelige, og i stuen sørger de store panoramavinduer for et skønt lysindfald og god udsigt til det unikke klitlandskab.

I de 3 soveværelser er der sørget for skabsplads, så I uden problemer kan opbevare jeres tøj og sager. Det største af husets 2 badeværelser byder på et ekstra highlight; her får I jeres egen lille private wellnessafdeling med sauna og spabad. Et sikkert hit efter en frisk gåtur ved vandet, eller efter ungerne er blevet lagt i seng.

Der er også tænkt på det praktiske, og med både opvaskemaskine i køkkenet, vaskemaskine og tørretumbler er de huslige pligter overstået på ingen tid, så der er ekstra meget tid til at slappe af og nyde ferien!

Fantastisk beliggenhed få minutters gang fra by og hav

På terrassen er der både mulighed for at sidde i solen og søge ind i skyggen under den overdækkede del. En flisesti går hele vejen rundt om huset, og klitbanken, der omgiver grunden, gør beliggenheden ganske ugeneret.

I kan uden problemer holde øje med ungerne, der leger på gyngestativet eller i sandkassen, mens I slapper af i liggestolene med en god bog eller nyder lidt koldt at drikke ved havebordet. De lune aftener indbyder til aftensmad under åben himmel – hvilket hurtigt kan arrangeres med husets grill.

Beliggenheden i Vejers Strand bliver næppe meget bedre. Feriehjemmet ligger midt i klitlandskabet, og ganske få minutters gang bringer jer til feriebyens centrum og den imponerende sandstrand. Her kan hele familien følge med.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 1.800
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...