Moderniseret stråtækt sommerhus med udespa og udebruser

4
icon
icon
icon
icon

Tyttebærvej 28, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40828
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I 2021/22 moderniseret, står dette skønne stråtækte hus på Tyttebærvej 28 klar til at byde sine gæster velkommen. Det røde stenhus er indrettet med 3 gode soverum, 2 badeværelser og et moderne og lyst køkken. Det egner sig fantastisk, ikke kun til familieferien, men også til en skøn ferie ved Henne Strand sammen med op til 2 vennepar. Derudover findes der lademulighed til el-bil. 

Hygge og velvære med plads til hund, skønt terrasse med udespa og udebruser

Så snart du træder ind af døren, føler du dig velkommen i dette nyindrettede hus med de lyse vægge. I det dejlige og godt udstyrede køkken med induktionskomfur kan I snildt tilberede lækre måltider, – opvaskemaskinen klarer resten, så der er tid til et familiespil ved husets spisebord eller til hygge i sofaen, mens ilden knitrer i brændeovnen og hunden hygger sig i sin kurv, efter en lang løbetur ved stranden.

Tyttebærvej 28 er et hus, som med energibesparende varmepumpe og gulvvarme i badeværelset tilbyder både hygge og velvære. For optimal ferieafslapning er huset udstyret med vaskemaskine og tørretumbler. På husets skønne terrasse findes derudover et udespa og udebruser – perfekt til jer, som ønsker en lille smule wellness!

Solbadning, grillaftener og skøn natur

Feriehuset ligger på en dejlig let kuperet naturgrund. Husets terrasse ligger fint i læ og indbyder ikke kun til solbadning og afslapning, men til lange hyggelige grillaftener med familien eller vennerne. I 2022 fik sommerhuset også en lækker opgradering udendørs med blandt andet en ny, stor terrasse, trampolin, udendørs spa og en udebruser.

Beliggende i Henne Strand med kun 700 m til havet og 800 m til indkøb er man på Tyttebærvej 28 tæt på alt det vigtige. I Henne er der mange indkøbsmuligheder, samt både restaurant- og cafeliv. Med Filsø og Blåbjerg Plantage lige om hjørnet, er der uendeligt mange muligheder for dejlige naturoplevelser. Den fantastiske endeløse hvide sandstrand med Badepunktsflag og livreddertårn i sommermånederne er et paradis for store og små. Tag din kæreste i hånden og sæt jer på en klit og oplev en uforglemmelig smuk solnedgang ved Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40828

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schöne ruhige Lage ,der Aussenwhirpool der Hammer .Schönes Haus mit einer Lounge und einer schönen Grillterrasse

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes gemütliches Ferienhaus, wo wir und unsere Hunde sich wohlgefühlt haben. Der aussenwhirlpool war eine super Entspannung und Wellness

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in dem Ferienhaus super wohl gefühlt. Es liegt so geschützt, dass wir auch mit unserem wachsamen Hund ganz entspannt auf der Terrasse sitzen konnten, da man vom Weg nichts mitbekommt. Der Außenwhirlpool ist ein Traum. Gerade auch wenn das Wetter einmal nicht ganz so schön war, haben wir es sehr genossen, uns darin aufhalten zu können. Auch die Entfernungen zum Strand und zu den Geschäften sind perfekt. Man kann alles fußläufig erreichen und wohnt trotzdem sehr ruhig. Wir kommen gerne wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2018 / 1978

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (20 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...