Skønt sommerhus med sauna og havudsigt kun 100m fra stranden

3
icon
icon
icon

Slåenvej 26, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40800
4 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

I Henne Strands dejlige ferieomgivelser ligger dette charmerende træsommerhus kun 100 meter fra stranden. Nyd udsigten og slap af i dette skønne hus, som ikke kun har havudsigt, men også råder over en dejlig sauna!

Panoramaudsigt, brusende bølger og ren feriestemning

Med dette charmerende hus er I garanteret en herlig ferie ved havet, og her harmonerer den klassiske sommerhusstil med den moderne indretning.

På Slåenvej 26 i Henne Strand får I en af områdets bedste beliggenheder, tæt på stranden og med fantastisk havudsigt. Det hyggelige hus råder over 3 soveværelser. Det moderne og veludstyrede køkken har alt, hvad feriekokken behøver, og er også udstyret med opvaskemaskine.

Der er også sørget for ekstra highlights, og et af dem er husets sauna, der sørger for ekstra luksus og selvforkælelse. Her kan I lade batterierne op efter en lang dag udenfor eller varme jer på de kølige vinterdage.

Huset ligger midt i klitlandskabet, og på få minutters gang når I den brede sandstrand, såvel som den hyggelige ferieby Henne Strand, hvor der er flere indkøbsmuligheder, restauranter og hyggelige caféer.

Ferie direkte ved havet

Tilbring en afslappende dag i solen på terrassen, mens I nyder udsigten og den friske havluft. Grill et lækkert feriemåltid på de lune sommeraftener og betragt den smukke aftenhimmel farve alting orange. Her kan I virkelig nyde ferien fuldt ud.

Har I lyst til en softice eller en gåtur i aftensolen, er der ikke langt til den hyggelige bymidte, og måske skal ferien sluttes af med et besøg på en af de gode restauranter?

Her får I den perfekte beliggenhed og de bedste forudsætninger for en rigtig dejlig sommerhusferie ved havet!

OBS: HUSET LEJES IKKE UD TIL UNGDOMSGRUPPER!

Det siger vores gæster om sommerhuset 40800

D.
sagde , AUGUSTENBORG

Alt ok.Virkelig dejligt sommerhus. Køkkenet virkede lidt mørkt, men det var ikke noget som generede som sådan.Virkelig et dejligt område. Ugeneret grund og tæt ved vandet. Meget roligt område og alligevel tæt på byen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 9.960
Renoveret / Byggeår:2013 / 1978

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...