Hyggeligt rækkehus med havudsigt

3
icon
icon
icon

Fasanvej 16H, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40888

Dette hyggelige rækkehus på Fasanvej 16 H ligger direkte i 1. række til stranden. Ikke kun fra terrassen men også fra stuen har I en herlig udsigt til havet. Dertil ligger den livlige ferieby Henne Strand lige om hjørnet. Her er det perfekte sted at tilbringe en uforglemmelige ferie ved Vestkysten.

Sauna og havudsigt

Rækkehuset har plads til 4 personer og egner sig både til familien, men også til et vennepar, som vil tilbringe en fælles ferie. Der er 2 soveværelser, det ene med dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge.

Fra den hyggeligt indrettede stue med det åbne køkken har I direkte udgang til terrassen. Køkkenet er godt udstyret med alt, man har brug for til tilberedelsen af lækre måltider. Rækkehuset er blandt andet indrettet med opvaskemaskine. Selvfølgelig har I også gratis Wlan i huset.

Især i den koldere årstid er det rart at tænde op i husets brændeovnen og nyde varmen og ildens knistren, og så sidder trygt og varmt i sofaen og kigge ud på det brusende Vesterhav.

Efter at have tilbragt en lang dag ude i den friske havluft er det skønt, at kunne slappe af i husets sauna. 

Terrasse med herlig udsigt på Vesterhavet

Fra den lukkede terrasse har I den skønneste udsigt til det evigt foranderlige hav. Den ene dag er det smuk, blåt og roligt, den næste er det vild og brusende – det er altid lige fascinerende.

Henne strand et godt sted at ose

Den livlige by Henne Strand indbyder med sine mange indkøbsmuligheder, de forskellige restauranter og de hyggelige gadecafeer rigtig til at hygge-ose. Det meste af året sker der noget i byen.

Også det brusende Vesterhav har til enhver tid sin helt specielle tiltrækningskraft og er altid et besøg værd. Soverum:2
Bolig-/Grundareal:62
Renoveret / Byggeår:2008 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, barneseng, klinker i stue, tæppe i soveværelse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...