Moderne og hundevenligt* hus med sauna og spa i idyllisk natur

4
icon
icon
icon
icon
Guldvangen 30, Houstrup - Søg på husnr. 33017

Dette skønne sommerhus er lyst og venligt indrettet med god plads både indenfor og udenfor og er omgivet af høje fyrretræer. Her vil især familien med børn og hunde* føle sig godt tilpas, og mens der bliver slappet af på solterrassen, kan børnene gynge, være kreative i sandkassen eller udforske naturen

Venlige farver, brændeovn og sauna

I dette hyggelige sommerhus er der plads til helt op til 8 personer og 2 hunde. Huset er godt opdelt og kan sagtens rumme to familier, og det er også udstyret med 2 badeværelser, så I slipper for toiletkø om morgenen. På det største badeværelse finder I husets highlights, saunaen og spabadet, som ligegyldigt årstid, vind og vejr giver perfekte muligheder for at slappe af og lade batterierne op, langt væk fra hverdagen.

Husets hjerte er den lyse spisestue, hvor der fra det integrerede køkken er en flot udsigt ud over naturhaven. Efter en lækker feriemiddag klarer opvaskemaskinen resten af arbejdet for jer, så I kan bruge aftenerne på at slappe af i spabadet og saunaen eller læse en bog foran den knitrende brændeovn. Gulvvarmen og den energibesparende varmepumpe sørger for ekstra varme.

Hyggelige gåture og skønne grillaftener

Huset ligger tæt på et fredet naturområde, og her er der masser af muligheder for at gå lange gåture gennem granskoven eller langs den brede sandstrand, som kun ligger få minutters kørsel væk.

Hunden og børnene har god plads til at tumle og lege i haven, mens I læner jer tilbage i liggestolene og nyder den varme sol på terrassen. Om aftenen kan dagens sluttes af på bedste vis sammen med hele familien med et godt måltid på grillen.

Den næste købmand ligger kun 2,5 km fra huset, og derudover har I heller ikke langt til den næste hyggelige småby Nørre Nebel.

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

*Fra 2020 er hunde ikke tilladt i huset.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:111 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2008 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...