Moderne sommerhus med sauna og spa i idyllisk natur

4
icon
icon
icon
icon

Guldvangen 30, Houstrup

- Sommerhusnr.: 33017
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3900 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne feriehus er lyst og venligt indrettet med god plads både indenfor og udenfor. Her vil især børnefamilien føle sig godt tilpas, for imens der bliver slappet af på solterrassen, kan børnene gynge, være kreative i sandkassen eller udforske naturen. 2 badeværelser og 8 sengepladser gør sommerhuset på Guldvangen 30 ideelt også til 2 familier, som gerne vil tilbringe ferien sammen.

2 badeværelser, brændeovn og sauna

I dette hyggelige sommerhus er der plads til helt op til 8 personer. Huset er godt opdelt og kan sagtens rumme to familier, og det er også udstyret med 2 badeværelser, så I slipper for toiletkø om morgenen. På det største badeværelse finder I husets highlights, saunaen og spabadet, som ligegyldigt årstid, vind og vejr giver perfekte muligheder for at slappe af og lade batterierne op, langt væk fra hverdagen.

Husets hjerte er den lyse spisestue, hvor der fra det integrerede køkken er en flot udsigt ud over naturhaven. Efter en lækker feriemiddag klarer opvaskemaskinen resten af arbejdet for jer, så I kan bruge aftenerne på at slappe af i spabadet og saunaen eller læse en bog foran den knitrende brændeovn. Gulvvarmen og den energibesparende varmepumpe sørger for ekstra varme.

Hyggelige gåture og skønne grillaftener

Huset ligger tæt på et fredet naturområde, og her er der masser af muligheder for at gå lange gåture gennem granskoven eller langs den brede sandstrand, som kun ligger få minutters kørsel væk.

Børnene har god plads til at tumle og lege i haven, mens I læner jer tilbage i liggestolene og nyder den varme sol på terrassen. Om aftenen kan dagens sluttes af på bedste vis sammen med hele familien med et godt måltid på grillen.

Den næste købmand ligger kun 2,5 km fra huset, og derudover har I heller ikke langt til den næste hyggelige småby Nørre Nebel.

 

*Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 33017

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus das kaum Wünsche offen lässt. Egal ob auf der großen Terrasse oder Abends in der Sauna oder dem Whirlpool, es läd einfach dazu ein die Seele baumeln zu lassen

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben den unseren Urlaub im Ferienhaus sehr genossen. Es hatte eine angemessene Größe und die Terrasse mit allen Spielmöglichkeiten war sehr schön angelegt. Das Haus war sehr sauber und gepflegt und die Küche war sehr gut ausgestattet. Der Weg zum Strand war sehr überschaubar, aber mit Kindern ehr mit dem Auto zu bewältigen. Wir würden jederzeit wieder in dem Haus unsere Ferien verbringen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in dem Ferienhaus sehr wohl gefühlt. Es ist gemütlich eingerichtet und gut ausgestattet.
Der Garten ist schön und nicht einsehbar, die überdachte Terrasse gut nutzbar.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:111 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2008 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trægulv med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...