Skønt sommerhus til 8 personer med stor sauna og 2 hunde tilladt

4
icon
icon
icon
icon
Guldvangen 28, Houstrup - Søg på husnr. 33003

Hyggeligt og rustikt indrettet sommerhus, perfekt til en skøn og afslappende ferie i naturskønne omgivelser.

Brændeovn og sauna bidrager til hyggen

På Guldvangen 28 i Houstrup ligger dette dejlige sommerhus. Huset er indrettet med 8 sovepladser, hvoraf de 2 befinder sig på hemsen.  Det store opholdsrum med de høje vinduer indbyder både forår og vinter til brætspil og hygge foran brændeovnen. Selvom huset er omkranset af høje træer giver de store vinduer et godt lys ind i opholdsrummet. 

Til husets badeværelse hører en dejlig stor og rummelig sauna. Her vil man uden problemer kunne sidde flere personer uden at føle at pladsen bliver for trang. I huset er der tilladt 2 hunde, så de firbenede er her også hjertelig velkommen.

Sommerhus på læfyldt grund med overdækkede terrasser

Den store 1500 m2 grund som huset ligger på, giver rig mulighed for børneleg og boldkast med hunden. På en solrig dag, vil der også kunne findes læ til solbadning på en af husets flisebelagte terrasser.  

Terrasserne indbyder også til at nyde en skøn grillaften. Og mens børnene gynger i haven eller leger i sandkassen, kan I på en af de 2 overdækkede terrasser forlænge sommeraftnerne med et glas koldt hvidvin.

Storslået natur eller shopping

Få minutters gang fra huset ligger et storslået hedelandskab. Her kan I nyde naturen og de åbne vidder i fulde drag. Om det blot er på den ca. 10 minutters lange spadseretur fra huset til stranden, eller om det er for at nyde og svælge helt hen i stilheden i den kilometerlange hede, ja det bestemmer I helt selv. Begge dele er som ren eliksir for kroppen.

Hvis I er mere til shopping og restaurantbesøg, så ligger den hyggelige ferieby Henne kun ca. 10 km fra Houstrup. Her er der masser af butikker og restauranter.  Så efter en dag ved stranden er her rig mulighed for et lækkert måltid mad, en softice eller blot en fadøl på en af de mange udendørsrestaurationer.

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 1.500
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...