Lyst sommerhus med spabad og sauna i rolige omgivelser

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Guldvangen 60, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30468
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Det skønne hus ligger i grønne omgivelser og har plads til op til 8 personer. Den lyse stue har vinduer hele vejen rundt, og her er masser af plads til hele familien. Ligegyldigt om I udforsker den omkringliggende natur, tilbringer dagen på terrassen eller tager på en spændende dagsudflugt, kan I altid slutte dagen af med afslapning foran brændeovnen, i spabadet eller den varme sauna.

Samvær og afslapning med sauna og spa

Huset hjerte er den åbne stue, som næsten fungerer som udestue med sine mange vinduer. Her har I en flot udsigt fra sofaen, så I selv på de kølige og regnfulde dage kan nyde naturen, mens brændeovnens knitren spreder hyggelig feriestemning og masser af varme.

Både opholdsstuen og badeværelset er udstyret med gulvvarme, og den energibesparende varmepumpe sørger for, at I til hver en tid har en passende temperatur. Det store badeværelse er en oplevelse i sig selv, det fungerer både som wellness, fittness og opholdsrum! Wc og bruser er separate, til gengæld er her både motionscykel og bordfodbold. Imens I træner på cyklen kan I gennem det store vinduesparti nyde udsigten i det grønne. Rigtigt skønt er det, efter en lang spadseretur i skoven eller på stranden er det, at tænde stearinlys, trække gardiner for og så rigtigt hygge og blive gennemvarmet i sauna og spabad.

Køkkenet i dette lyse og venlige hus er åbent og ligger mellem stuen og spiseafdelingen. Det er udstyret med opvaskemaskine, så I kan nyde ferien, mens det praktiske arbejde bliver overtaget. Ud over de tre soveværelser med dobbeltsenge, er der et værelse med sovesofa, skrivebord og fjernsyn – perfekt til børn og teenagere.

Afskærmet solterrasse og smuk natur

Trænger I til en stille og rolig dag uden udflugter og planer, ligger feriehjemmet på Guldvangen 60 helt perfekt. Beliggenheden for enden af en blind vej giver jer sammen med de høje træer masser af fred og ro til at nyde den friske luft og de varme solskinsdage på terrassen, mens børnene gynger eller leger i sandkassen.

Naturhaven gemmer på mange små kroge, der kan udforskes, og ved det store havebord kan I spise en lækker grillmiddag på de lune aftener.

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30468

DE
D.
sagde , Deutschland

Persönlich eingerichtetes Haus mit individueller Note in ruhiger Sackgasse. Sehr schönes Wohnzimmer mit tollen Ausblick.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, helles und geräumiges Ferienhaus in ruhiger Lage. Gut ausgestattet, u.a. mit Schuppen für Fahrräder. Auch bei schlechtem Wetter angenehmer Aufenthalt möglich.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt rummeligt sommerhus. Pænt og velholdt. Perfekt indrettet til 2 familier.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:127 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2012 / 1998

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trægulv med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...