Lækkert sommerhus med spa, sauna og plads til hele familien

4
icon
icon
icon
icon

Jeppesvej 39, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30454

Dette skønne sommerhus med stråtag er udstyret med hele 4 soveværelser og 2 badeværelser med plads til op til 8 personer. Både udvendigt og indvendigt er huset rigtig godt udstyret og indbyder til masser af afslapning og samvær. Kombinationen af Houstrups fredfyldte naturomgivelser og den luksuriøse indretning med sauna og spa giver perfekte muligheder for at glemme hverdagens stress og tanke fornyet energi.

Masser af charme og selvforkælelse

I den store spisestue er der god plads til, at hele familien sammen kan tilberede dagens måltider, spise en lækker middag rundt om spisebordet og samles rundt om den knitrende brændeovn. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, og i badeværelset finder I både en vaskemaskine og en tørretumbler, så I skal lave så lidt praktisk arbejde som muligt.

Lænestolen og sofaen i stuen indbyder til hyggelige feriestunder med kortspil og filmaftener, mens I kan betragte den flotte udsigt gennem vinduesfronterne, som lader solens lys slippe ind. Efter en lang gåtur i skoven eller en strandtur med frisk havluft og røde kinder står saunaen og spabadet klar til at tage hånd om jer, så I kan få varmen igen og slappe af på bedste vis.

Fornyet energi og vestjysk natur

Det blå stråtagshus står midt på en skøn naturgrund i Houstrup, kun få meter fra det fredede naturområde og omgivet af fyrreskoven. Rundt om huset finder I 2 terrasser, hvor I kan nyde solskinsdagene, spise en god frokost, eller holde en grillaften med hele familien. Til børnene er der masser af plads til leg i haven, og her finder de også både en sandkasse og et gyngestativ.

Rundt omkring er der anlagt flere små vandrestier gennem skoven og det vidde klitlandskab, og på få minutter i bil når I den fantastiske strand og det brusende Vesterhav. Der er også masser af udflugtsmuligheder i nærheden, for eksempel de hyggelige feriebyer Henne Strand og Bork Havn.

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:122 / 1.400
Byggeår:1997

Køkken:

Fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og tæppe og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...