Dejlig luksusferie på flot naturgrund med hunden

3
icon
icon
icon

Nørrevang 231, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30545
8 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
2700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Blandt skovens træer på en smuk naturgrund finder I dette skønne træsommerhus. Huset er rummeligt og rigtig godt udstyret med både spa og sauna, og på den store terrasse er der masser af plads til at slappe af og nyde de flotte omgivelser.

Terrassedage og masser af udflugter

Start en dejlig feriedag med varme rundstykker fra den lokale købmand, og planlæg dagens gang rundt om morgenbordet. Måske skal vejret nydes fra den store, delvist overdækkede terrasse, hvor de mange fyrretræer, der indrammer huset, sørger for dejlige ugenerede omgivelser.

Er det i stedet tid til en udflugt, er der også masser af skønne steder i området, der er et besøg værd. Tag for eksempel børnene og hunden med på den lange hvide sandstrand, der indbyder til leg, vandplask og lange gåture i den unikke natur.

Rummeligt hus med ekstra goder

I det rummelige hus er der god plads til de maks 8 personer og hunden, med 4 flotte soveværelser og god skabsplads. Huset fik nyt køkken i 2021 og det store køkken- og spisestueområde bliver centrum for samvær og fællesskab i løbet af ferien, og her bliver der helt sikkert tid til fælles madlavning og hyggelige aftener på sofaen.

På Nørrevang 231 får I ikke kun masser af godt praktisk udstyr som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, men også ekstra goder i form af sauna og spabad, som I finder på det store badeværelse.

Saunaen og spabadet er de helt perfekte getaways fra hverdagens stress. Læn jer godt tilbage og mærk, hvordan varmen fylder jer med energi efter en lang og herlig dag på ude i den friske luft. Den perfekte afrunding på en perfekt feriedag.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30545

DE
D.
sagde , Hamburg

Sehr ruhig gelegenenes ,gut ausgestattetes Ferienhaus. Sehr bequeme Betten, großzügiger Wohnraum. Große Terrasse für alle Jahreszeiten

DE
D.
sagde , Weinböhla

Das Ferienhaus ist groß und liebevoll eingerichtet, für eine Familie sehr gut geeignet. Wundervolle große Terasse mit viel Platz zum sonnen und ausgiebigen Frühstücken.
Ausstattung der Küche war super, alles da, was man benötigt. Ebenso ein großer Eßtisch und viel Platz in der bequemen Sitzecke.
Großes geräumiges Bad mit großer Sauna.
Wir sind rundum sehr zufrieden gewesen und kommen sehr gern wieder.

DE
D.
sagde , Altenholz

Das Ferienhaus ist schlicht im nordischem Stil eingerichtet, wohnlich und gemütlich. Der Ofen heizt wunderbar. Das Grundstück ist naturbelassen und ermöglicht das Beobachten vieler Vögel. Die Ausstattung der Küche ist hervorragend.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:111 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2004 / 1991

Køkken:

Fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...