Lækkert og godt beliggende luksushus med spa, sauna og stort aktivitetsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Gravensbjergvej 2 A, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30607
12 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
3650 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I Houstrups fredfyldte og grønne omgivelser står dette flotte træsommerhus klar til at danne rammerne for en herlig og luksuriøs ferie. Huset er lækkert indrettet, og her er der underholdning for alle, store som små.

Paradis for alle aldre med sauna, spa og aktivitetsrum

Det veludstyrede sommerhus er et paradis for alle aldre, og den flotte og moderne indretning sørger for, at I føler jer godt tilpas i de ekstra luksuriøse omgivelser.

Huset er dejlig rummeligt og har god plads til de maks 12 personer. Med 5 fine soveværelser og en hems med ekstra sovepladser er der frit valg på alle hylder, når sovepladserne skal fordeles, og især hos børnene vil hemsen blive et hit.

På det store badeværelse er der både spabad og sauna, og her kan I rigtig forkæle jer selv og hinanden. Tænd op for varmen, og måske et par stearinlys, og læn jer tilbage, mens børnene bliver underholdt i det store aktivitetsrum.

I aktivitetsrummet finder I både billard og airhockey samt et fladskærms-TV, så der er masser af muligheder for leg. Ikke kun for børnene, men selvfølgelig også de barnlige sjæle, og mon ikke der bliver tid til en turnering eller to?

Perfekt ferie til enhver smag med aktiviteter, afslapning og smuk natur

Med Gravensbjergvej 2 A som hjem for ferien får I et rigtig luksushus med lækre udendørsforhold. På den store åbne terrasse står havemøbler og liggestole klar, så I kan nyde de dejlige solskinsdage, og på de lune sommeraftener er der lagt op til udendørs grillhygge.

Her er der plads til både de aktive og til de, der bare vil læne sig tilbage og slappe af. Den store græsplæne sørger for masser af underholdning til dem, der gerne vil tage et spil fodbold, mens I andre ser på fra liggestolene.

Huset har en rigtig skøn beliggenhed hverken langt fra indkøbsmuligheder eller den smukke sandstrand. Skoven ligger heller ikke langt væk, og I har altså en hel stak flotte naturoplevelser nærmest lige uden for døren. Perfekt ferie til enhver smag.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30607

D.
sagde , Fredericia

Huset er godt indrettet, og udnyttet og grunden ligger rimelig ugenert.

D.
sagde , Danmark

Dejlig stort hus med gode rum. Stort spisebord med plads omkring. Masser af gode siddepladser i sofaområdet. Godt spilleområde og fint stort spa/sauna og dejligt med to brusere og to toiletter. De to soverum ved indgangen er små. De andre tre rigtig fine. Dejligt at vinduerne kan vippe, nu hvor det er meget varmt. Udendørs rigtig fint og god plads og igen masser af siddepladser. Alt sammen med til at gøre ferien super god.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:152 / 1.500
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...