Hold badeferie hele året rundt i dette hyggelige sommerhus

4
icon
icon
icon
icon

Guldvangen 46, Houstrup

- Sommerhusnr.: 33016
10 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
ca. 21
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Guldvangen 46 finder I dette fine poolsommerhus, der ligger rigtig fint omkranset af høje fyrretræer. For total afslapning er huset udstyret med både sauna og spabad, og sidst men ikke mindst en swimmingpool – her kan I holde badeferie alle tider på året. Sommerhuset har også et ladestik type 2 til familiens el-bil på adressen, så I ikke skal til at køre efter dette.

Charmerende poolhus med spa og sauna

Det charmerende, røde træsommerhus råder over alt, hvad I har brug for, for at holde en dejlig ferie væk fra hverdagens stress og jag.

Meget praktisk er der et ekstra badeværelse, så I ikke behøver stå i kø til toilettet, samt det ekstra køleskab i skuret, så der er plads til al den lækre feriemad. Køkkenet er åbnet op ind til spisestuen, så alle er kan tage del i madlavningen og nyde hinandens selskab både morgen, middag og aften. Hvis I blot har brug for at slappe af i sofaen, kan sommerhusets Chromecast bruges til at streame jeres favoritter.

Huset har både spabad og sauna, så der er virkelig sørget for, I kan nyde ferien i fulde drag. Som prikken over i’et finder I også en lækker swimmingpool, som især børnene med garanti kan bruge mange timer i. I 2023 kom der nye flotte klinker i badeværelset og poolrummet, samt nye laminatgulve i værelserne.

I skuret står et ekstra køleskab, så I kan holde jeres mad- og drikkevarer helt kolde, selv på de varmeste dage.

Nyd solen dagen lang på de lækre terrasser

Huset har to terrasser, så I kan følge med solen hele dagen, og der står havemøbler og grill klar til jer, så snart I ankommer. Til børnene er der både gyngestativ, rutsjebane og sandkasse, så der er rig mulighed for leg.

På Guldvangen har i både stranden og købmanden tæt på, og det kræver kun en kort køretur at nå til det brusende blå Vesterhav. Andre smukke naturoplevelser finder I blandt andet i Blåbjerg Plantage, som råder over et stort skovareal.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 33016

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes und sehr gut ausgestattetes Ferienhaus mit großem Pool und großem Grundstück. Ruhige Lage im Wald mit gutem Abstand zu den anderen Ferienhäuser. Genügend Platz für 2 Familien, angenehmer Grundriss mit großen Terrassen auf 2 Seiten.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus, med alt hvad man har brug for i sin ferie. Godt indrettet, let og billigt at varme op.
Fantastisk pool område og skønne solrige terasser.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Haus das perfekt ausgestattet ist. Es bleiben keine Wünsche übrig. Sehr saubere und gut organisierte Küche. Super für 2 Familien. Wir waren vollends zufrieden und haben direkt fürs nächste Jahr gebucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:162 / 1.737
Renoveret / Byggeår:2023 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...