Luksus ikke-ryger hus med plads til alle

4
icon
icon
icon
icon
Fyrrekrogen 32, Houstrup - Søg på husnr. 30350

Blandt skovens træer og brændestabler finder I dette hyggelige ikke-ryger hus i Houstrups fredfyldte område. Her kan I tage hele familien eller alle vennerne – og hunden – med på en skøn ferie i et hus med både spa, sauna og legeplads til børnene.

Afslapning på terrassen og legeplads til børnene

Ikke-ryger huset ligger på en åben naturgrund med en stor, dejlig græsplæne med plads til boldspil og leg for både hund, børn og selvfølgelig også barnlige sjæle.

Der kan naturligvis også slappes af på terrassen dagen lang i havemøblerne på de varme dage, og skulle vejret svigte, er en dag på sofaen med brændeovnens knitren i baggrunden også helt fantastisk og bestemt ikke mindre hyggelig.

Haven er en herlig legeplads til børnene med både gynger, sandkasse, legehus og trampolin fra april til oktober. Her kan de hurtigt få tiden til at gå, mens I laver aftensmad i køkkenet eller udenfor på grillen på de lune sommeraftener.

Tænkt på det hele både udvendigt og indvendigt

På Fyrrekrogen 32 er der tænkt på det hele både udvendigt og indvendigt. Med plads til 12 personer er der selvfølgelig en opvaskemaskine, som klarer arbejdet for jer, og der er et ekstra badeværelse med brusebad, så I ikke skal stå i lange køer til toilettet.

I det store badeværelse finder I desuden både en sauna og et spabad, så I kan nyde ferien ekstra meget. Her kan I få varmen igen efter en lang gåtur ude i den friske luft eller en udflugt til den lange skønne sandstrand.

Super udstyret og med en skøn beliggenhed finder I ikke et meget bedre sted at tilbringe jeres ferie.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:100 / 2.669
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Se priser
Søger...