Skønt rummeligt feriehus med aktivitetsrum, spa og sauna

5
4478
Hedevang 75F, Houstrup - Søg på husnr. 30676

Lidt tilbagetrukket fra feriehusområdet ligger denne perle på Hedevang 75F. Det er både lækkert indrettet og god udstyret med både wellness- og aktivitetsområder. Udendørs har I både en stor terrasse og legeredskaber til børnene. I dette feriehus kan I holde ferie med op til 12 personer og I må medbringe 2 hunde. 

Lys og lækker indretning med wellness-område og aktivitetsrum

Her vil I helt sikkert føle jer godt tilpas: Det i 2012 byggede hus er lækkert indrettet. I den rummelige stue sørger de store vinduespartier for masser af dejligt lysindfald og god udsigt. Når mørket falder på, bidrager brændeovnen til en hyggelig stemning og dejlig varme.

Over alt i huset er der nok plads: Her er 4 soverum og 2 badeværelser med gulvvarme. I det åbne køkken kan I bekvemt lave mad sammen og hyggesnakke med dem der slapper af på sofaen. Og når I har lyst til at spille eller lege, så er aktivitetsrummet præcist det rigtige: Her kan I udfordre hinanden og tilbringe mange timer i fællesskab.

Er dem der mere er til ro og afslapning står wellness-området klar. Her har I både spa og sauna til jeres rådighed – perfekt til at blive varmet godt igennem efter en frisk gåtur i Houstrups skov og lyngområder. Så ferien bliver dejlig komfortabel, er huset indrettet med både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

Overbevisende udeområde med legeredskaber og stor terrasse

Bilen parkerer i ly og læ i garagen. Beliggende i Houstrups randområde, er her dejlig ro og børnene kan lege uforstyrret på den store grund. Om børnene har lyst til at spille bold på plænen eller tumler og hygger på klatrestativet med gyngerne. De små feriegæster vil helt sikkert falde trætte i seng, når feriedagen er omme.

Den rigtig store terrasse er åben til den ene side, så udsynet fra stuen ikke forstyrres, derudover har I et stort afgrænset område med privatliv og læ. Fra terrassen kan I holde øje med børnenes leg og slappe rigtigt af. Det kunne være liggende på solvognen med en bog på maven og et glas af jeres ynglingsvin ved hånden.

Fra jeres domicil på Hedevang 75F kan I nyde det skønne vestjyske landskab og I har ikke langt til stranden og skoven.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:165 / 1.667
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (92 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Se priser
Søger...