Luksuriøst poolsommerhus med plads til hele familien og hunden

3
icon
icon
icon
5298
Skovvang 43, Houstrup - Søg på husnr. 30623

Dette flotte poolsommerhus på Skovvang 43 er perfekt til jer, der gerne vil holde en ferie i rolige omgivelser med et strejf af luksus. Huset har plads til op til 12 personer, og også hunden er velkommen her.

En hyggelig dag med solbadning og wellness

Start dagen ud med at samles om morgenbordet til en god kop kaffe og nybagte rundstykker fra bageren i Nørre Nebel, som kun ligger få kilometer fra huset. I den skønne sommertid er morgenmad på terrassen også en dejlig start på morgenen.

På terrassen har I rig mulighed for at nyde solen, mens børnene og hunden leger på den store græsplæne, der omgiver huset, hvor der oven i købet er sørget for en legeplads til børnene. Den lukkede terrasse er også perfekt til hunden og børnene, så I ikke behøver at holde dem under opsyn.

Efter aftensmaden kan I lade dagens sidste timer rinde ud på bedste vis i det store 6 personers spabad eller i saunaen, mens børnene får brugt den sidste energi i husets swimmingpool. I kan også tage et slag bordfodbold og finde feriens bedste fodboldhold.

I fællesrummene er der for lavere energiforbrug installeret både luft til luft og luft til vand varmepumper.

Tag ud og udforsk området

Skal de næste par dages udflugter planlægges over sofabordet, er der masser af forskellige steder, der helt sikkert er et besøg værd.

Den smukke strand ligger kun en lille køretur væk, og her er der helt sikkert noget for både hunden, de voksne, børnene og de barnlige sjæle. Stranden er desuden ikke kun fantastisk om sommeren, men mindst lige så flot på de stormfulde dage, hvor bølgerne rigtig får lov til at boltre sig.

Den flotte natur kan ikke kun nydes på stranden, men også i Blåbjerg Plantage, hvor I kan udforske skovområdet på de mange små, snoede stier. Efter gåturen kan I få en god frokost på en af de hyggelige caféer i området.  

 

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:158 / 1.644
Byggeår:1995

Køkken:

Fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...