Dejligt sommerhus på kæmpe grund med god beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Ndr. Skovvej 17, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30043
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I udkanten af Houstrups skønne ​​sommerhusområde, midt i den vestjyske natur, finder I sommerhuset på Ndr. Skovvej 17. Den over 3000 m² naturskønne ejendom er omgivet af træer og buske. Du kan medbringe i alt 8 personer, så tag familien eller alle vennerne med. Jeres 2 hunde er også velkomne her.

Renoveret i 2021 – fantastisk beliggenhed nær skoven

Feriehuset, der blev totalrenoveret i 2021, tilbyder i alt 110 m² feriehus til alle, der ønsker en pause fra hverdagen. Med den fantastiske beliggenhed lige ved skovkanten ligger ferieboligen helt perfekt. Herfra kan I udforske den omkringliggende natur med store lyng- og skovområder, men også de høje klitter, den brede sandstrand og det danske Vesterhav.

I har i alt 5 soveværelser til rådighed, som er forsynet med dobbeltsenge (140×200) og et enkelt af værelserne har en enkeltseng i stedet (90×200). Derudover er der 2 badeværelser med gulvvarme, så selv når du er på ferie med dine bedste venner, kan du nyde et øjebliks fred. Takket være gulvvarmen på badeværelset er kolde fødder ikke en mulighed her, og det er behageligt selv i årets køligere måneder.

Brændeovn, internet og moderne varmepumpe

Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine. Stuen har den næsten uundværlige brændeovn, hvor I rigtig kan nyde hyggen om aftenen eller en efterårsmorgen. I kan også bruge en moderne luft-til-luft varmepumpe i stedet, som sikrer den rumtemperatur, I ønsker i sommerhuset.

Fantastisk beliggenhed – få minutter i bil til havet og Henne Strand

Både i bil og til fods kan I nå den naturskønne Houstrup Strand på få minutter. Selvfølgelig kan du også gå på en fantastisk vandretur gennem den nærliggende plantage, hvor der er masser af lyng ud til klitterne, der kan ses i horisonten. I baggrunden kan I høre lyden af ​​bølgerne, der viser dig vejen til havet.

Den populære badeby Henne Strand kan eksempelvis nås langs stranden, på forskellige vandrestier gennem Blåbjerg Klitplantage eller med en kort køretur. Her finder I adskillige butikker, forskellige restauranter og caféer samt en masse aktivitet uanset årstid. I selve Houstrup kan I købe friske rundstykker og snacks på den nærliggende campingplads, mens den nærliggende by Nørre Nebel tilbyder et stort udvalg af flere supermarkeder og gode specialbutikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30043

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist mir Liebe zum Detail eingerichtet. Es war wirklich alles Vorhanden was man benötigt. Selten hatten wir so ein sauberes und schönes Haus! Wir kommen sicher nochmal wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist schlicht und sehr sauber. Die Raumaufteilung ist sehr gut und man hat viel Platz. Drinnen wie draußen kann man sich sehr gut aufhalten. Nur in der Küche haben wir ein paar Kleinigkeiten vermisst.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist ideal für 2 Familien mit oder auch ohne Kinder.
Es ist gemütlich eingerichtet und alles was man braucht ist vorhanden

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:110 / 2.814
Renoveret / Byggeår:2021 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...