Dejligt sommerhus med brændeovn på stor naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Engvejen 29, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30026
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3450 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Engvejen 29 i udkanten af Houstrups sommerhusområde finder I dette skønne feriehus, som blev renoveret i 2021. Her er der plads til hele 8 personer, og hunden er selvfølgelig også velkommen. Med en grund på 2175 m2 har I masser af plads at boltre jer på, og skoven ligger kun få hundrede meter fra adressen.

Klassisk, dansk sommerhushygge med brændeovn

Uanset om I er afsted med familien, vennerne eller andre par, er der god plads her. Ferieboligen har 4 soveværelser, hvor 3 af værelserne har dobbeltsenge, og det sidste har enkeltsenge. Der er også både badeværelse og et gæstetoilet, hvilket er et stort plus, når man er mange afsted.

Sommerhusets køkken ligger i åben forbindelse med alrummet og stuen, så I kan nyde hinandens nærvær, mens nogle tilbereder lækker mad, og andre slapper af foran brændeovnen eller spiller et brætspil ved bordet. Feriehuset er udstyret med opvaskemaskine, så opvasken er hurtigt klaret, mens I kan fokusere på at hygge foran brændeovnens knitrende flammer og bare nyde varmen og hinanden.

Stor naturgrund med gode terrasser

Her på Engvejen 29 har I en naturgrund på hele 2175 m2, hvor I både finder 2 terrasser og gynge til feriens mindste deltagere. Den ene terrasse er åben og delvis overdækket, mens den anden er lukket og afskærmet, så I kan nyde den friske luft, selv når det blæser en smule. Her på terrasserne kan I benytte jer af ferieboligens solvogne, havemøbler og grill, som egentlig er alt, man behøver i haven på en solskinsdag.

Houstrup – midt i naturen

Med et sommerhus i Houstrup er der mange gode muligheder for at slappe af og bare nyde naturen. Hvis I er til lange gåture, vil I bestemt ikke komme til at mangle nye ruter her. I har heller ikke langt til Blåbjerg Klitplantage. 3 kilometer fra jeres feriehjem er det brusende Vesterhav, som altid er et besøg værd uanset årstid.

 

*Huset udlejes ikke til ungdomsgrupper

Det siger vores gæster om sommerhuset 30026

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein großes Ferienhaus am Rande der Siedlung mit freiem Blick über die Felder. Um das Haus herum gibt es viel Rasen und Sitzmöglichkeiten. Das Haus selbst hat zwei Terrassen, ist hell und freundlich und praktisch eingerichtet. Es gibt genug Teller und Tassen für viele Hausbewohner, der Ofen und die Spülmaschine sind gut zu nutzen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles in allem war das Haus sehr gemütlich und perfekt eingerichtet. Auch die gesamte Gebrauchsausstattung war perfekt

DE
D.
sagde , Deutschland

Das ferienhaus ist sehr gemütlich und hat eine sehr gute Austattung. Die Lage ist sehr nah zum Strand und Wald. Im Winter ist es hier ruhig und warm.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:103 / 2.175
Renoveret / Byggeår:2021 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...