Skønt spahus med hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

V. Hennebysvej 15, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30025
8 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det naturskønne Houstrup på en stor naturgrund ligger dette fantastiske hus klar til jeres ferie. Det er det perfekte hus til den helt store familie eller måske et par sammenbragte. På V. Hennebysvej 15 er der skabt den perfekte ramme til at hygge sammen, skabe fælles minder og til rigtigt at få slappet af.

Ferie og afslapning med brændeovn og spa

Her er det dømt rigtig ferie til 8 personer og op til 2 hunde. I 2 af soverummene er der gode dobbeltsenge, 1 soverum har enkeltsenge og det sidste er et rigtigt feriehygge-børneværelse med køjeseng. Huset er lyst, moderne og lækkert indrettet. I det veludstyrede køkken kan I sammen tilberede lækre måltider. Det er naturligvis åbent ud til stuealrummet så alle kan være sammen og hjælpe hinanden med borddækning osv.. En brændeovn afrunder billedet af ægte feriehushygge.

Når der rigtigt skal slappes af, kan I tænde op for husets spa, – efter en lang dag med bevægelse og frisk havluft er det en sand luksus at lade sig glide ned i det varme boblende vand. 

Familieferie i flot hus med alle bekvemmeligheder

Især børnefamilien vil nyde, at V. Hennebysvej 15 er indrettet med både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, det gør det langt nemmere at pakke og bekvemt at holde strandferie, med det høje forbrug af håndklæder og udetøj, det giver.

Stor naturgrund med lukket terrasse

Med tanke på virkeligt at alle skal kunne slappe af er terrassen på V. Hennebysvej 15 lukket. Det giver småbørnsforældre og hundeejeren en ekstra frihed til, helt uden bekymringer, at kunne lægge sig til rette på terrassens liggestole, de små løber ingen steder imens. Den store grund indbyder til masser af leg og spil, så ingen behøver kede sig. Når dagen så går på hæld, kan I tænde op i grillen og nyde solens sidste stråler lade dagen gå revy og lægge planer for morgendagens ferieoplevelser.

Houstrup – naturligvis

Houstrup er det perfekte sted at geare ned. Feriehusene ligger på store naturgrunde med masser af træer og området er omkranset af skønne skov, hede og klitlandskaber, en fantastisk strand afrunder billedet. Skal der shoppes, er der ikke langt til badebyen Henne Strand, med sine cafeer og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30025

DE
D.
sagde , Deutschland

Ordentliches, gemütliches Ferienhaus mit schöner umzäunter Terrasse. Durch Wärmepumpe schön muckelig auch ohne Nutzung des Kamins. Gut ausgestattet ist es ebenfalls

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus für 6 Personen mit Hund! Das Haus war klein aber fein. Der Kamin und die Heizung top auch im Herbst! Wir waren sehr zufrieden mit dem Haus!
Vielen Dank

DE
D.
sagde , Deutschland

geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus mit moderner Küche und Wohlfühlgarantie.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:94 / 1.794
Byggeår:2013

Køkken:

Fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...