Sommerhus i Houstrup med spabad på 4121 m² stor grund

4
icon
icon
icon
icon

Mosevejen 12, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30050
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Houstrup, lige ud til ​​Blåbjerg Klitplantage, som er populær blandt naturelskere, vandrere og cyklister, finder du dette smukke og rolige sommerhus på Mosevejen 12 med plads til 6 personer. De ekstra faciliteter, som boblebad, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er et yderligere plus oveni den fantastiske beliggenhed. Dette sommerhus i Houstrup er udstyret med 4 soveværelser og 2 badeværelser, så det ikke kun er ideelt til en klassisk familieferie, men også til en ferie med vennerne.

Hyggeligt indrettet med brændeovn og spabad

I alt 137 m² med 4 soveværelser, 2 badeværelser med gulvvarme og en stue, med åben adgang til spisepladsen. Plads nok til at I alle 6 kan være sammen og samtidig lave noget hver for sig. Det lille, men veludstyrede køkken ligger lige ved siden af spise​​stuen.

Et af de 2 badeværelser er endda udstyret med boblebad. Som du kan se, behøver du ikke undvære wellness på en ferie på den danske vestkyst. Især efter en lang gåtur på stranden eller i skoven er der næsten intet bedre end at ligge i det varme, boblende vand og lade dine tanker løbe frit.

Længes I efter endnu mere varme og hygge? Enten kan I tænde ild i brændeovnen, slå fødderne op og se flammerne danse, eller I kan vælge den praktiske mulighed for at opvarme sommerhuset med en energibesparende varmepumpe – billig, hurtig og nemt.

Vidunderlig roligt og placeret midt i naturen

Feriehuset i Houstrup har en rigtig god beliggenhed på Mosevejen 12. Lige i udkanten af ​​det hyggelige sommerhusområde og direkte forbundet med den smukke Blåbjerg Klitplantage, hvor der er en række vandre- og cykelstier. Hvis I er glade for cykelferie i Danmark, skal I prøve cykelstierne, der fører dig over til Henneby og videre til Henne Strand eller på mountainbike-stierne.

Sommerhuset har også en terrasse, der er udstyret med havemøbler, liggestole og grill. Derudover er terrassen delvis overdækket, så I kan sidde beskyttet og nyde den friske luft, selv på meget solrige, men også på let overskyede dage. Lyt til træernes raslen, fuglenes kvidren og måske får I et besøg af en hjort, egern eller ræv, der har deres hjem i den tilstødende plantage.

Den lange strand langs Vesterhavet kan nås på kort tid i bil eller til fods. Vejen dertil fører dig forbi skove, lyngområder og imponerende klitter, hvorfra du har en fantastisk udsigt over omgivelserne og det brølende Vesterhav. Der er indkøbsmuligheder på den nærliggende campingplads, men også i Nørre Nebel, hvor der er flere supermarkeder og andre skønne butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30050

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön und gemütlich. Es gibt viel Platz auch in den Schlafzimmern und Schränke mit viel Stauraum. Das Kücheninventar ist gut und ausreichend. Das Grundstück ist sehr groß und von wunderschöner Natur umgeben. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine sehr gute Aufteilung und bietet alles was man für einen erholsamen Urlaub braucht.
Absolute Ruhe.

DE
D.
sagde , Börnsen

Traumhafte Lage mit absoluter Ruhe…



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:137 / 4.121
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, garage.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...