Femstjernet sommerhus med skøn beliggenhed i Houstrup

5
icon
icon
icon
icon
icon

Peder Larsensvej 47, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30257
7 pers.
Antal personer
3200 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Houstrup ligger dette femstjernede sommerhus, der har plads til 7 personer og 2 hunde, og som er helt perfekt til den store familie eller til vennerne, der vil på ferie sammen ved Vesterhavet. Sommerhuset har en skøn beliggenhed og er omgivet af en masse natur, som I kan nyde udsigten til fra den lækre terrasse.  

Afslappende ferie i moderne sommerhus

På Peder Larsensvej 47 i Houstrup finder I dette lækre sommerhus, der er nybygget i 2021. Sommerhuset har en moderne indretning, der byder ind til en lækker og afslappende ferie.

Sommerhuset rummer 3 soveværelse samt 2 badeværelser, der er udstyret med gulvvarme. På det ene af de to badeværelser finder I et lækkert badekar, hvor det er muligt at forkæle sig selv med total afslapning i det varme vand.

Under jeres ferie vil I helt sikkert tilbringe mange timer sammen i sommerhusets opholdsrum. Her kan I nyde ferien, hinandens selskab og udsigten til den smukke og rolige natur, der omgiver sommerhuset, mens I ser jeres yndlings serier på sommerhusets Apple-tv og nyder lyden af brændeovnens knitren i baggrunden, der giver lidt ekstra til feriestemningen.

Slap af på terrassen, mens børnene leger

Sommerhuset har en lækker stor terrasse, hvor I har sol hele dagen lang. Her er det oplagt at slå sig ned i liggestolene og suge solens stråler til sig. Har man brug for lidt skygge, kan I rykke jer ind under den overdækkede del af terrassen eller slå parasollen op. Til havemøblerne er der naturligvis også hynder.

Sommerhuset har gyngestativ til børnene, og mens de leger, kan forældrene passende slappe af på terrassen til lyden af børnenes leg og latter i baggrunden. Om aftenen kan I samles på terrassen, tænde op i grillen og nyde en lækker middag sammen, mens dagen så småt går på hæld.

Perfekte omgivelser til aktiv ferie

Sommerhuset er beliggende kun 3,2 kilometer fra det smukke Vesterhav. Uanset hvornår på året, I tager på ferie her, så er I nødt til at besøge det brusende hav. Turen til stranden kan I tage til fods, på cykel eller i bilen, som kan parkeres ved opgangen til stranden. Fra sommerhuset har I desuden kun 1,5 kilometer til nærmeste indkøb.

Houstrup er det perfekte feriested for jer, der ønsker at være aktive under ferien. Især cykelentusiasterne vil få meget glæde af de mange cykelruter, der er i Houstrup. Blot en kort cykeltur fra Houstrup ligger den storslåede Blåbjerg plantage, hvor I finder en god håndfuld forskellige MTB-ruter, for både den erfarne rytter, men også dem der blot søger en hyggelig rute gennem skoven. Er I ikke de store cykelryttere, så finder I også mange skønne vandreruter, der går gennem den rolige natur og de smukke klitlandskaber i Houstrup.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30257

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich um ein sehr modernes und großzügiges Ferienhaus. Die Lage ist sehr schön und das Grundstück naturbelassen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus bietet die perfekte Mischung aus dänischer Hygge und Moderne

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr Schönes sauberes Haus mit allem Komfort.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 1.553
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, Ladestik til el-bil, Apple TV.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...