Hyggeligt sommerhus med vildmarksbad i Jegum Ferieland

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordskrænten 22, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20236
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Nordskrænten 22 ligger i det skønne Jegum Ferieland, som er et dejligt sommerhusområde. Den dejlig store grund giver masser af muligheder for at nyde en ferie med op til 6 af de mennesker, du holder allermest af. Hunden er selvfølgelig også velkommen her.

Badekar og hems hører ferien til

Sommerhuset har et velindrettet areal på 84m2, hvor I blandet andet finder badeværelset, der både har gulvvarme og et badekar – her kan I rigtig slappe af. Sommerhuset har plads til 6 personer fordelt på 2 gode værelser med dobbeltsenge og hemsen, hvor der er 2 enkeltsenge. Især feriens mindste gæster vil elske hemsen, der giver ”hule-fornemmelser”.

Køkken, stue og spiseplads er samlet i ét stort opholdsrum, hvor I alle kan nyde hinandens selskab, mens I hver især laver noget forskelligt.

Sommerhusets brændeovn sørger for at varme huset op, mens de knitrende flammer kan fortrylle enhver og skabe en dejlig sommerhusstemning. Hvis det skal gå hurtigere med at varme sommerhuset op, kan I benytte jer af den energibesparende varmepumpe, der ikke bare varmer huset hurtigt op, men også sørger for et godt indeklima.

Stor grund med vildmarksbad og muligheder for alle feriens gæster

Sommerhuset ligger på en 1526m2 stor grund, der er en god blanding af plæne- og naturgrund, som jeres hund vil elske. I kan sagtens spille fodbold på plænen, men samtidig er der plads til de mange træer, der sørger for læ og privatliv. I haven finder I også et gyngestativ og en sandkasse, som helt sikkert vil være et hit hos de yngste feriedeltagere.

Sommerhusets terrasse er delvis overdækket, så hvis vejret svigter en dag, kan I blot rykke havemøblerne ind under den overdækkede del. Terrassen har også stakit på flere sider, så I også kan opholde jer udenfor, hvis det skulle blæse lidt. Ferieboligens grill står også klar til jer, så I kan lave alverdens lækre måltider og nyde dem under åben himmel. Efterfølgende kan I hoppe i det varme vildmarksbad og nyde et glas vin under stjernerne, mens I slapper af i hele kroppen.

Dejlig placering i skønt sommerhusområde

Sommerhuset på Nordskrænten 22 har kun 1000m til Centerbygningen, hvor I finder nærmeste indkøb, café og en stor legeplads, og hvor børnene kan få nye ferievenner. Jegum Ferieland har også mange forskellige aktiviteter for både store og små, som blandt andet minigolf. Der er anlagt omkring 11 kilometer naturstier i området, hvor både I og hunden kan blive luftet.

Jegum er blot en lille køretur fra Vesterhavet, som I finder ved eksempelvis feriebyerne Blåvand og Henne. Begge byer er uden tvivl et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20236

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist total super, tolle Ausstattung, tolle große Terrasse. Schöne offene Wohnküche. Jederzeit wieder. Ein Lob ein die Eigentümer.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:84 / 1.526
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...