Dejligt sommerhus med vildmarksbad og udebruser i Jegum

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrrelunden 69, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20132
4 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en rolig beliggenhed midt i Jegums natur ligger dette skønne sommerhus på Fyrrelunden 69. Sommerhuset har plads til 4 personer, og er derfor ideelt til parret eller den lille familie, der ønsker at holde en ferie i rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. I feriehuset er der god mulighed for afslapning i vildmarksbadet – og inden I hopper i, kan I skylle jer under udebruseren. Jeres hund er også velkommen på ferien.

Terrasse med vildmarksbad og udebruser

Sommerhusets højdepunkt er uden tvivl vildmarksbadet med spa-funktion, der står på den sydvendte terrasse. Her kan I virkelig få lov til at slappe af og nyde en rolig stund i det varme vand – det er især fantastisk om aftenen, hvor I kan sidde og kigge op på stjernehimmelen imens. Desuden står også en udebruser klar på terrassen, I kan blive skyllet under.

På den åbne og delvist overdækkede terrasse, der vender mod syd, kan I virkelig nyde godt af solens varme stråler dagen lang. Her står både havemøbler, liggestole og gasgrill til jeres rådighed, så I har alt, I har brug for, til en dejlig dag i solen.

Der ligger fliser rundt om sommerhuset og mod øst har I også en mindre terrasse. Det er det perfekte sted at nyde aftenens grillmiddag og kolde drikkevarer, mens I ser solen gå ned bag trætoppene. I haven har I også en bålplads, hvor I kan rykke over efter aftensmaden og riste skumfiduser.

Til sommerhuset hører også en ladestander, så jeres el-bil kan lade op hjemme.

Hyggelig indretning med komfortable møbler og brændeovn

I det lille hyggelige sommerhus på Fyrrelunden 69 er der lagt op til en dejlig og afslappende ferie. Når I træder ind i sommerhuset, bliver I mødt af en lys og hyggelig indretning med gode komfortable møbler. Her vil I uden tvivl føle jer godt tilpas på ferien.

Sommerhuset har 2 soveværelser, hvor det ene har en dobbeltseng og det andet har to enkeltsenge. Derudover er der 1 badeværelse med gulvvarme, så der ikke er nogen, der starter dagen med kolde fødder.

Opholdsstuen er perfekt til hyggelige feriestunder for hele familien. Vær sammen om madlavningen, sær jer omkring bordet med et sjovt spil, eller læn jer tilbage i sofaerne og stream en god film i tv’et via Chromecasten. Brændeovnen fuldender feriestemningen med dens knitren og varme – ellers sørger en energivenlig varmepumpe for et godt indeklima.

Rolige omgivelser og gode oplevelser i nærheden

Sommerhuset på Fyrrelunden 69 ligger midt i dejlige, rolige omgivelser, hvor I har masser af skøn natur omkring jer. Tæt på sommerhuset ligger en sø, hvor I kan se ænder svømme rundt. Jegums smukke natur kan I opleve ad cykel- og vandrestier i området.

Ikke langt fra Jegum ligger Oksbøl, hvor I finder gode indkøbsmuligheder. Derudover er der også et badeland, som børnene helt sikkert vil elske at besøge.

10 kilometer fra sommerhuset ligger stranden og Vesterhavet, som I bare skal besøge. I kan pakke bilen og køre til stranden, hvor bilen er tilladt på strandbredden, så I kan have den helt store oppakning med jer til en dejlig dag ved Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20132

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön. Die Einrichtung,die Deko…Alles top. In der Küche ist alles vorhanden,was dad Herz begehrt. Küchenmaschine,Waffeleisen…..Die Betten sind gut,dir Couch und der Sessel bequem.Der Gasgrill ist top. Die Badetonne ist der Hit. Vor allem im Schnee. Wir haben die Woche seeeehr genossen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus ist liebevoll und neu eingerichtet. Die Ausstattung ist insgesamt top! Es fehlt an gar nichts. Alle Küchenartikel die man benötigt. Der Hot tub mit Whirlpool ist sensationell! Es ist an alles gedacht worden, wit hatten einen tollen Aufenthalt und wir haben uns alle sofort heimisch gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes kleines gemütliches (hyggeliges)Ferienhaus in dem man sehr entspannte Tage oder Wochen verbringen kann.
Das Haus und die Einrichtung lässt nichts vermissen.
Geschmackvoll eingerichtet.
Viel Technik in einem kleinem Buch sehr gut erklärt.Jeder kommt sofort mit allem klar.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:75 / 1.608
Renoveret / Byggeår:2020 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (53 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...