Fantastisk aktivitetshus med poolbillard, bordtennis og udendørs spa

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Nordskrænten 53, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20075
8 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette moderne aktivitetshus er bygget i 2023 og har plads til 8 personer og 1 hund, som alle kan nyde en lækker ferie her på Nordskrænten 53 i Jegum Ferieland. Her er der virkelig kræset for detaljerne og sommerhuset byder blandt andet på udendørs spa, aktivitetsrum og en hyggelig hems.

Afslapning og aktivitet under samme tag

Straks når I træder ind i sommerhuset, vil I føle jer godt tilpas. Fra den lyse og rummelige entre kan I gå videre ind i det store opholdsrum, hvor køkken, spisestue og stue er samlet. Denne skønne indretning inviterer til hygge og nærvær, da I kan være sammen med hinanden uden nødvendigvis at lave det samme.

Hemsen er en perfekt hyggekrog til både store og små og udgør 2 af feriehusets 10 sovepladser. De andre er fordelt på feriehusets 4 gode værelser, der alle er med dobbeltseng.

I stuen er der en damppejs med varmeblæser, som til forveksling ligner en rigtig pejs og varmeblæseren gør, at den også varmer. Herfra kan I gå videre ind i aktivitetsrummet, hvor der blandt andet er mulighed for at spille på sommerhusets PlayStation 5 eller spille en gang billard og bordtennis. Her kan I afholde turneringer eller bare spille om, hvem der skal lave aftensmaden.

Skøn terrasse med udendørs spa

Fra både aktivitetsrummet og stuen er der direkte adgang til terrassen, hvor I finder et af feriens helt store højdepunkter – den udendørs spa. På terrassen finder I også de komfortable havemøbler og solvogne, hvor I kan sidde og nyde solens stråler, mens børnene leger på gyngen eller i sandkassen. Til aften kan I tænde op i feriehusets gasgrill og nyde et lækkert grillmåltid. Når mørket falder på, kan I hoppe i den udendørs spa og nyde den klare stjernehimmel fra spaens varme, boblende vand.

Gode stier i børnevenligt område

Sommerhuset er placeret i det børnevenlige Jegum Ferieland, hvor der er mange små stier, legeplads og en Centerbygning med forskellige aktiviteter. Her er der gode muligheder for gå- og cykelture i den friske luft.

Vesterhavet er kun en lille køretur fra adressen på Nordskrænten 53. Her kan I gå lange ture langs stranden, bade om sommeren og hvis I er heldige, kan I også finde rav.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20075

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit dem Ferienhaus wirklich sehr zufrieden.
Es war sehr schön eingerichtet und ließ keine Wünsche offen. Vorallem für Familien mit Kindern (und Hund!)gut geeignet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super Ferienhaus. Tolle Ausstattung, mal fühlt sich gleich. Wir hatten eine tolle Woche.
Aber man muss den Whirrpool selber befüllen u muss warten bis man ihn benutzen kann.

DK
D.
sagde , Danmark

Et skønt sommerhus med et veludstyret køkken.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:143 / 1.633
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (79 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker trægulv med gulvarme i stue, trægulv med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...