Eksklusivt feriehus til 6 personer med sauna og spabad

4
icon
icon
icon
icon

Møllevangen 47, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20187
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I sommerhuset på Møllevangen 47 i Jegum Ferieland bliver I budt velkommen af en moderne indretning inde som ude, hvor der er tænkt i smukke indretningsdetaljer og gennemførte praktiske løsninger. Her er rammerne sat til den perfekte ferie for 6 personer, med blandt andet skønne faciliteter som både sauna og tømmespa.

Komfort og praktiske faciliteter

Det 130m2 store sommerhus fremstår indbydende og hyggeligt med højt til kip og ikke mindst brugervenligt med danskproducerede trægulve og sprossede vinduer.

Det indbydende køkken og alrum hænger sammen, så her kan ferieflokken samles i et opholdsrum, hvor stemningen inviterer til feriehygge. Her kan I slænge jer i den store hjørnesofa med en god bog eller en film på tv’et. Desuden er køkkenet indrettet bekvemt med induktion, indbygget 80 liters fryser samt et praktisk bryggers med både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed.

Overalt i sommerhuset er der et dejligt indeklima med gulvvarme, og varmen er energivenlig med brug af varmepumpe.

Feriehuset er indrettet med 6 sovepladser fordelt på tre soveværelser med komfortable senge. Her kan man sove godt og samle ny energi i de to dobbeltsenge, der står til rådighed. Et af soverummene fremstår med enkeltsenge.

Der bliver ikke kø til toilettet med hele 2 badeværelser, det ene med tid til velvære for krop og sjæl, når man indtager tømmespaet til to personer. Desuden er her mulighed for en tur i saunaen, hvor man kan slappe af og blive genopladet på ferien.

Dejligt udeareal med terrasser

Fra sommerhuset træder I ud på den skønne terrasse, der både er åben og delvist overdækket til at nyde grillaftener på. På de varme dage kan I finde jer godt til rette i solen i diverse havemøbler og på liggestole.

Feriehuset på Møllevangen 47 er omgivet af smuk vestjysk natur, hvor både store og små kan være aktive og gå på opdagelse til fods eller på cykel. Der er mange naturstier i området, og i det nordvestlige hjørne af Jegum Ferieland finder I uspoleret natur ved Søvig Bæk. Der er 800 meter til købmanden, hvor der også ligger en stor legeplads med mange faciliteter samt mulighed for at spille minigolf.

Skønne ferieoplevelser i nærheden

Fra feriehuset er der 12 kilometer til det brusende Vesterhav og Børsmose Strand, hvor det er tilladt at køre med bilen på en del af stranden . Der er også rig mulighed for kulturoplevelser, der huser både museet Tirpitz i Blåvand og det nye museum Flugt i Oksbøl.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20187

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren voll zufrieden und haben nichts zu beanstanden

Alles Top, wir hatten einen schönen Urlaub in dem Haus

DE
D.
sagde , Deutschland

Ich habe nix auszusetzen es war ein super Urlaub ein mega Haus ein mega Grundstück alles war top würde ich immer wieder machen. Vielen Dank an das Esmark Team für die reibungslosen Abläufe mit dem Schlüssel.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modern und hell innen. Schöne Sitzmöglichkeiten im Außenbereich mit guter Sicht über das Grundstück. Große Fläche zum abstellen des Autos.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 1.566
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...