Flot aktivitetshus med sauna og spa i Jegum Ferieland

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordskrænten 19, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20235
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Aktivitetshuset på Nordskrænten 19 blev bygget i 2005 og på de 164m2 finder I et badeværelse med spa og sauna, 3 gode værelser, et stort opholdsrum og på førstesalen er der et aktivitetsrum, hvor både store og små kan bruge mange timer. Sommerhuset er meget smagfuldt indrettet med mange faciliteter såsom gulvvarme, vaskemaskine, tørretumbler og mulighed for at lade din el-bil direkte ved feriehuset.

Kvalitetssenge, hyggestunder og aktiviteter under samme tag

I stueetagen finder I de tre soveværelser, alle indrettet med lækre kvalitetssenge, der måler 180x200cm. Ved siden af værelserne er der et badeværelse, og her er der både sauna og spa. Så her kan I rigtig blive varmet igennem på de køligere dage efter en lang gåtur i det skønne område, eller bare lade tankerne flyde og slappe helt af i hver en muskel.

Det store fællesrum samler både køkken, spisestue og stue. Det veludstyrede køkken har mange lækre og praktiske fordele, så som opvaskemaskine og amerikanerkøleskab, så der er altid iskoldt vand. Stuen byder op til hygge, hvad enten I nu er til kort- og brætspil foran den knitrende brændeovn, eller måske foretrækker I at smide jer på en af sofaerne og se en god film via sommerhusets Chromecast.

Et af de helt store højdepunkter finder I på første sal, hvor aktivitetsrummet er. Her kan feriegæster i alle aldre give den gas med billard, wii-spil eller lave en air hockey turnering. Uanset vejret, er der altid noget at lave her på Nordskrænten 19.

Masser af sjov og leg i haven

Den 1699m2 store plænegrund er fuld af muligheder for både store og små. Rundt om hele huset er der fliser og den sydvendte terrasse lader jer nyde solens stråler hele dagen, uanset om I foretrækker at hygge jer i havemøblerne, eller dase på solvognene. Børnene kan samtidig give den fuld gas på gyngerne, trampolinen, i sandkassen eller rundt på den store plæne. Efter en skøn feriedag, kan I tænde op i gasgrillen og nyde et lækkert feriemåltid tilberedt og indtaget under åben himmel.

Aktivitetshuset har også et ladestik til el-bil, så I kan få ladet bilen op direkte ved feriehuset.

Beliggende i dejligt sommerhusområde

Sommerhuset er placeret i det populære Jegum Ferieland, som er et skønt sommerhusområde og fra adressen har I blot en lille gå- eller cykeltur til Centerbygningen, hvor I kan klappe geder, benytte jer af fodboldbanen, den store legeplads, købe morgenbrød eller nyde lidt lækkert på caféen.

Det brusende Vesterhav er kun en lille køretur væk. Her kan I få vind i håret, lede efter rav eller tage et dyp i bølgerne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20235

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Aktivitätshaus. Super gemütlicher Eindruck und durch die großen Fenster hell und freundlich.
Ein Haus das auch gut bei Regentagen genutzt werden kann. Ich denke für 4 Personen ist es ideal. 6 Personen können sich aber bestimmt auch im Bad und Küche einig werden 😉

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist in seiner Art und Weise mit viel Charme und Großzügigkeit behaftet, dass die Zeit bei jedem Wetter zu genießen ist. Es ist sehr hell und gibt jedem Reisenden- Menschen und Tier- die Gelegenheit die Seele baumeln zu lassen. Der Garten lädt ein, darin zu verweilen und im Haus fühlt man sich nicht beobachtet und kann sich frei bewegen und entspannen.
Alles sehr Hygge

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein modernes energetisches hygeliges Ferienhaus mit einer eigenen Etage zum Spielen( Billiard,Airhockey,Wii und Dart) Eine gut ausgestattete Küche und sehr gemütliche Sitzecke.
Hier kann man auch schlechtes Wetter gut überbrücken.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:164 / 1.699
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, Billard, klinker med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...