Hold en dejlig ferie med familien og hunden i rolige omgivelser

3
icon
icon
icon
2118
Blomstervangen 74, Jegum Ferieland - Søg på husnr. 20109

På Blomstervangen 74 finder I dette hyggelige sommerhus, som har alt, hvad I har brug for, til at holde en dejlig ferie med dem, I holder af – også hunden. Den store terrasse og græsplæne giver masser af plads til solbadning og leg, mens spaen og saunaen sørger for ekstra luksus og afslapning.

Saml familien rundt om morgenbordet til en god start på dagen

Få en god start på dagen med en hyggelig lille gåtur ned til den lokale købmand, hvor der kan købes nybagte rundstykker. Saml hele familien rundt om morgenbordet og nyd en god kop kaffe – den perfekte start på ferien.

Ryk ud på den store, åbne terrasse, hvor der er god plads til at nyde den varme sol. For børnene og hunden er den store græsplæne med legetårn, gyngestativ og trampolin et sandt paradis, og de får nemt tiden til at gå, mens I solbader.

Slut af med grill, wellness og ægte familiehygge

En skøn, lang dag på terrassen kan kun sluttes af på én måde, med en hyggelig grillaften for hele familien. Grillen står selvfølgelig klar, når I kommer, så det er bare at tænde op.

Efter middagen kan I lade opvaskemaskinen gøre arbejdet færdigt for jer, mens I i stedet slapper af i saunaen eller spabadet og samler masser af energi til morgendagens eventyr.

Slut dagen ordentligt af med at samles i den store spisestue rundt om fjernsynet til en god film, eller find kortspillet frem og tag et slag 500. Har I lyst til lidt ekstra hygge og godt til ganen, er der ikke langt ned til købmanden, hvor I kan få lidt godt og blandet, der falder i alles smag.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 1.584
Renoveret / Byggeår:2012 / 1993

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...