Familievenligt sommerhus med masser af plads til udeliv

3
icon
icon
icon

Blomstervangen 149, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20119
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en dejlig stor grund omgivet af grønt ligger dette godt indrettede sommerhus med sauna. Med masser af plads til leg vil børnene elske Blomstervangen 149 i Jegum, og de voksne vil påskønne, at der er både børnesenge og højstole i feriehuset, samt at det er indrettet ikke blot med sauna (kun i 2024), men også med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Bo hyggeligt og rart med brændeovn, sauna og luft-til-luft varmepumpe

Feriehuset er personligt og hyggeligt indrettet. I køkkenet finder du alle utensilier til at trylle noget lækkert, og med opvaskemaskine er familiefreden sikret, og I har mere tid til hinanden. Til de ekstra afslappende stunder er feriehuset indrettet med en sauna i 2024, men fra 2025 er denne fjernet.

Varmepumpen er naturligvis den økonomiske løsning, men når der rigtigt skal hygges, så kan I tænde op i brændeovnen og nyde den særlige stemning og ekstra varme, imens I slapper af i sofaen med en god film eller en spændende krimi. Både i stuen og køkkenet er der blevet renoveret i 2023 – der blandt andet lagt nyt gulv og der er blevet malet. Et ekstra plus er også, at sommerhuset har en ladestander, så I kan oplade jeres elbil direkte på adressen.

Stort overdækket terrasseareal – og tryg beliggenhed for børnefamilien

En særlig lækker detalje ved sommerhuset er det store overdækkede terrasseareal, der som en ”næsten-udestue” giver læ og varme og således indbyder til udeliv fra tidligt forår til sent efterår.

Blomstervangen 149 ligger ved udkanten af Jegum – tæt ved marker og enge. Ikke blot sommerhusets have, hvor der er både trampolin, legestativ med sansegynge, rutsje, gynger samt en sandkasse er ideel til børnefamilien. Hele området Jegum er familievenligt med legeplads og stier.

Når der skal bades tager de friske cyklerne, men I kan også pakke bilen med alverdens strandlegetøj og køletasker, da det er muligt at tage bilen med helt ned på stranden ved Børsmose. I nabobyen Oksbøl er der ikke blot indkøbsmuligheder, men også badeland og indendørs klatrepark.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20119

DE
D.
sagde , Deutschland

gemütliches, gut eingerichtetes Haus. Gute Ausstattung in der Küche. Decken im Haus sind nicht sehr hoch, aber mit hellem Holz. Vorteil: im Herbst/Winter ist das Haus gut mit dem Kamin zu heizen. Wohnzimmer nett zum Sitzen mit schönem Blick auf Kamin, der gut zieht. In den Schlafzimmern unterschiedliche Matrazen, für jeden was dabei. Auch für uns: Schaumstoffmatrazen. Sauna ließ sich sehr gut heizen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir fahren über 30 Jahre nach Dänemark und haben noch nie so ein sauberes und gepflegtes Haus als dieses gehabt, und nicht nur innen. Auch draußen ist die Anlage sowas von top gepflegt das haben wir noch nie erlebt.
Wir können dieses Haus nur empfehlen. TOP!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Meine Frau und ich waren sehr zufrieden mit dem Ferienhaus.Es war alles vorhanden was wir benötigten.
Mit freundlichen Grüßen
Bernd und Christina Walther

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:113 / 1.512
Renoveret / Byggeår:2013 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...