Hyggelig renoveret feriehus med vildmarksbad

3
icon
icon
icon

Egelunden 13, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20163
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
350 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
4 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Jegum Ferieland finder du dette hyggelige feriehus på Egelunden 13. Det rummelige feriehus, er til 6 personer, og her må I meget gerne tage jeres husdyr med, da de er mere end velkommen. Forkæl jer selv med lidt wellnes, da I har både sauna, spabad og vildmarksbad til rådighed.  Feriehuset egner sig til børnefamilien, da der både er gynge og sandkasse, samt en trampolin.

Lækkert feriehus med spa og sauna

På Egelunden 13 finder du et feriehus, der oser af hygge og afslapning. Trænger I til at komme væk hjemmefra og nyde hinandens samvær, er dette feriehus et oplagt bud. Feriehuset er overskueligt med sine 85m² fordelt på 3 soveværelser, 1 badeværelse med gulvvarme, spa og sauna, en opholdsstue med klinker og gulvvarme og et lille hyggeligt køkken i åben forbindelse til stuen.  Feriehuset er meget stilfuldt indrettet og stilen går igen, igennem hele huset. Sæt jer godt til rette i det hyggelige sofahjørne, hvor i kan smide benene op og nyde en god film eller slap af og lyt til brændeovnenes knitren.

Hygge og leg i charmerende omgivelser

Terrassen er selvfølgelig udstyret med havemøbler og grill, så I selv kan tilberede en lækker aftensmad, og på de gode dage er det oplagt at flytte udenfor og nyde morgenmaden, som kan hentes ved den lokale købmand.

På terrassen kan I rigtig nyde de fine solskinsdage, og på græsplænen er der masser af plads til boldspil og leg for alle. Til ekstra glæde for børnene er der både gyngestativ, sandkasse og trampolin mens de voksne bliver glade for husets liggestole, som også venter på terrassen og ellers kan I tage en tur i vildmarksbadet som er opsat.

Naturoplevelser for store og små

Jegum er et skønt sted til familieferien. I gåafstand fra huset kan I komme til et større aktivitetscenter med hoppepuder, tovbaner, indkøbsmuligheder samt restaurant.  Området byder på en masse naturoplevelser i de danske skove, og tager I bilen, ligger Vejers Strand kun 12 km fra.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20163

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben eine Woche in diesem tollen Ferienhaus verbracht und wollten nicht wieder abreisen. Es bietet alles was das Urlaubsherz begehrt. Die Kinder haben den Garten geliebt und der Hund konnte frei laufen und entdecken.
Die Badetonne war ein Highlight trotz oder gerade wegen der kalten Temperaturen.
Wir werden bestimmt wieder kommen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wer Ruhe sucht, wird hier fündig. Haben den gesamten Urlaub in der Badetonne verbracht. Außerdem nur 10 Minuten Fußweg bis zum lecker Bierchen, was will man mehr?


Esmark sagde
Hej Olaf, es freut uns wirklich sehr das ihr euren Urlaub so sehr genossen habt. Genau so soll es sein ??Liebe Grüsse, Sandra vom Team ESMARK
DE
D.
sagde , Deutschland

Super schönes Ferienhaus. Wir waren das dritte Mal da und es wird jedes Mal schöner. Am besten hat und das Badefass gefallen. Die Hunde konnten auch jeden Tag frei laufen da das Grundstück eingezäunt ist.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2021 / 2002

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...