4 personers sommerhusidyl i Jegum – med hund tilladt

3
icon
icon
icon
Nordskrænten 60, Jegum Ferieland - Søg på husnr. 20142

Det perfekte sommerhus til hyggeferien med din lille familie ligger lige her på Nordskrænten 60. Huset er ikke stort, men det rummer alle vigtige ingredienser til en dejlig ferie med ungerne og familiens hund. Feriehuset har 2 soverum og et dejligt køkken-alrum med hyggelig stue med brændeovn og det ligger på en skøn stor grund med legeredskaber.

Super hyggeligt med brændeovn og gulvvarme i bad

Bilen kan parkeres i garagen og ferien begynde. Jeres sommerhus ligger på en dejlig afskærmet grund med masser af plads til leg og spil på plænen og med både gynger og sandkasse til børnene.

Indenfor vil I straks føle jer godt tilpas. Hvidt træværk og en fint gennemført ”nordisk” indretning indbyder til afslapning foran brændeovn eller fjernsynet. Imens mor og far tryller mad sammen i det åbne køkken, kan børnene tegne eller spille ved spisebordet.

Om aftenen kan I putte børnene i køjesengen, imens I selv har 2 gode enkeltsenge i soveværelset. Sommerhusets badeværelset er med bruser og med gulvvarme.

Stor grund og familievenligt område

Fra sommerhusets stue er der direkte udgang til den delvist overdækkede terrasse, hvor I har et dejligt hjørne til at grille. Efter en lang dag ved havet eller med leg i haven kan I sætte jer godt til rette i de bekvemme havemøbler og bare nyde aftenens stilhed.

Nordskrænten 60 ligger i det familievenlige Jegum Ferieland, hvor I blandt andet har legeplads og fællesrum med aktiviteter. Her ligger ligeledes en lille butik og der er masser af gode stisystemer til gåture med hunden eller cykelture med familien.

Prøv fx en cykeltur til Filsø og se sjældne fugle eller til Vrøgum Plantage, der har både hjertesti, legeplads og en stor grillhytte. Blot nogle få kilometer videre ligger Oksbøl, hvor I finder gode indkøbsmuligheder, et badeland og et brandbilmuseum. Til Børsmose badestrand er der 12 kilometer. Her er det tilladt at køre på stranden, så I ikke skal slæbe babys skiftetaske eller familiens køletaske hen over klitterne.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 1.662
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Søger...