4 personers sommerhusidyl i familievenlige Jegum

3
icon
icon
icon

Nordskrænten 60, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20142
4 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Det perfekte sommerhus til hyggeferien med din lille familie ligger lige her på Nordskrænten 60. Huset er ikke stort, men det rummer alle vigtige ingredienser til en dejlig ferie med ungerne. Feriehuset har 2 soverum og et dejligt køkken-alrum med hyggelig stue med brændeovn og det ligger på en skøn stor grund.D4er er opsat ladestation ved feriehuset så I har mulighed for at lade jeres elbil op.

Super hyggeligt med brændeovn og gulvvarme i bad

Bilen kan parkeres i garagen og ferien begynde. Jeres sommerhus ligger på en dejlig afskærmet grund med masser af plads til leg og spil på plænen.

Indenfor vil I straks føle jer godt tilpas. Hvidt træværk og en fint gennemført ”nordisk” indretning indbyder til afslapning foran brændeovn eller fjernsynet. Imens mor og far tryller mad sammen i det åbne køkken, kan børnene tegne eller spille ved spisebordet.

Om aftenen kan I putte børnene i køjesengen, imens I selv har 2 gode enkeltsenge i soveværelset. Sommerhusets badeværelset er med bruser og med gulvvarme.

Stor grund og familievenligt område

Fra sommerhusets stue er der direkte udgang til den delvist overdækkede terrasse, hvor I har et dejligt hjørne til at grille. Efter en lang dag ved havet eller med leg i haven kan I sætte jer godt til rette i de bekvemme havemøbler og bare nyde aftenens stilhed.

Nordskrænten 60 ligger i det familievenlige Jegum Ferieland, hvor I blandt andet har legeplads og fællesrum med aktiviteter. Her ligger ligeledes en lille butik og der er masser af gode stisystemer til gå- eller cykelture med familien.

Prøv fx en cykeltur til Filsø og se sjældne fugle eller til Vrøgum Plantage, der har både hjertesti, legeplads og en stor grillhytte. Blot nogle få kilometer videre ligger Oksbøl, hvor I finder gode indkøbsmuligheder og et badeland. Til Børsmose badestrand er der 12 kilometer. Her er det tilladt at køre på stranden, så I ikke skal slæbe babys skiftetaske eller familiens køletaske hen over klitterne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20142

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, gemütliches Haus. Hat alles, was man braucht. Im Winter gut zu heizen. Im Sommer ein tolles Grundstück.

DE
D.
sagde , Deutschland

Haus war deutlich wärmer als die letzten Male

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein einfaches aber gut eingerichtetes Haus mit großem gepflegten Grundstück

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 1.662
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...