Feriestemning i Jegum – hyggeligt sommerhus med brændeovn

3
icon
icon
icon

Blomstervangen 130, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20150
5 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er du på udkig efter et hyggeligt sommerhus med en ugeneret beliggenhed til jeres næste kæreste- eller familieferie nær Vestkysten, så se her. På Blomstervangen 130 i den familievenlige ferieby Jegum ligger dette klassisk feriehus med plads til 5 personer og 1 hund. Tag dine kære med på hygge- og afslapningsferie med brændeovn og praktiske detaljer som opvaskemaskine, vaskemaskine, gulvvarme i badet og energibesparende luft-til-luft varmepumpe.

Skøn rolig beliggenhed – et paradis for børn og hunden

Skønt beliggende, for enden af en blind vej, er sommerhuset ideelt til jer, der søger en rolig og børnevenlig beliggenhed. Familien vil elske grunden, der er indrammet af træer og buske og har både gynger og sandkasse til de små. Så er der ro på og mulighed for virkeligt at få slappet af og hygge på sommerhusets terrasser, der er læfyldte og har et overdækket areal.

Hyggelig og praktisk indretning med brændeovn, opvaskemaskine og vaskemaskine

Indenfor bliver I mødt af et lyst og superhyggeligt indrettet, stort stue-alrum med åbent til køkkenet. Sammen med trægulve, -lofter og -vægge udstråler brændeovnen den ultimative sommerhusstemning. Imens åbner det store vinduesparti op for udsigten i det grønne og lukker en masse lys ind. Varmepumpen sørger for en behagelig temperatur i alrummet, og på badeværelset, der i øvrigt er udstyret med vaskemaskine, sørger gulvvarme for varme tæer.

Husk at medbringe jeres yndlingsfamiliespil, for i dette sommerhus er rammerne perfekte for familiehygge omkring bordet. Skynd jer at få tallerknerne fra aftensmaden sat i opvaskemaskinen, sæt en pose selv-pop popcorn i mikrobølgeovnen og så frem med bræt og spillebrikker.

Når børnene er puttet i børneværelset, der er indrettet med køjeseng og en enkeltseng, kan mor og far måske nå at slænge sig lidt i den hyggelige sofa foran fjernsynet.

Jegum – ferieområde med naturstier og legeplads

Med 11 km naturstier er Jegum fantastisk til både vandre- og cykelture. En lille købmandsbutik tilbyder de vigtigste dagligvarer, og her kan børnene sikkert også få en is, efter de har været på den skønne legeplads med hoppepude og klappe-geder. For indkøb og badeland kan I smutte til Oksbøl, der ligger 5 minutter væk med bilen.

Jegum ligger kun ca. 10 km fra Vesterhavets skønne sandstrande – så pak bilen med badetøj, strandlegetøj, køletaske, og hvad I nu har lyst til, og kør fx til Børsmose, hvor I kan tage bilen med helt ned på stranden og parkere der.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20150

DE
D.
sagde , Deutschland

Ordentlich, man fühlt sich wohl.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütlich, liebevoll eingerichtet, Ruhe, Alles vorhanden was ein schönes Ferienhaus benötigt.

DE
D.
sagde , Mölln

Es war sehr angenehm,gemütlich eingerichtet und alles war vorhanden.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:68 / 1.600
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...