Renoveret sommerhus med sauna, spabad og skøn have

3.5
icon
icon
icon
icon
Nordskrænten 68, Jegum Ferieland - Søg på husnr. 20115

Dette skønne, renoverede sommerhus i Jegum Ferieland har plads til 6 personer og er et godt valg til den næste familieferie. Indretningen har i 2017 gennemgået en renovering og fremstår lys og moderne, blandt husets faciliteter finder I både sauna og spabad, og I får de skønneste udendørs omgivelser med en delvist overdækket terrasse, stor have og legetårn til børnene.

Lyst og åbent indre med skøn wellnessafdeling

Så snart I træder ind ad døren på Nordskrænten 68, vil I føle jer godt taget imod. Sommerhuset er i 2017 blevet renoveret, hvilket har resulteret i et lyst og åbent indre med moderne og komfortable møbler.

Feriehjemmet er udstyret med et stort badeværelse og et gæstetoilet – og på det store badeværelse får I jeres egen lille wellnessafdeling med sauna og spabad til 2 personer. Her bliver der tid til ekstra selvforkælelse og afslapning på de skønne feriedage.

Husets hjerte er det åbne opholdsrum, der forener stue og køkkenalrum i et åbent fællesrum. Saml hele familien til lækre feriemåltider, hyggelige aftener med kortspil og snoller og sene aftener på sofaen foran den knitrende brændeovn.

Delvist overdækket terrasse og børnevenligt udeareal

Sommerhuset ligger på en mere end 1.500 kvadratmeter stor og velholdt grund. På den delvist overdækkede terrasse kan de voksne dase i solen eller nyde et glas koldt rosé i skyggen, mens børnene tumler rundt på den store græsplæne, som tilmed har fodboldmål og et legetårn til de yngste familiemedlemmer.

Jegum er et fredeligt og børnevenligt ferieområde med masser af dejlig natur – helt ideelt til børnefamilier. I Jegum er der en lokal købmand, hvor I kan købe proviant til ferien og brød til morgenbordet.

Har I brug for lidt variation i ferien, kan I tage en hyggelig udflugt til Blåvand eller Henne Strand, to fine feriebyer med gode forretninger, diverse aktivitetsmuligheder – og ikke mindst med hurtig adgang til den hvide sandstrand.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 1.579
Renoveret / Byggeår:2017 / 1998

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...