Energivenligt sommerhus tæt på klitterne i Houvig

4
icon
icon
icon
icon
Klitdalen 79, Houvig - Søg på husnr. J6937

Et velbeliggende sommerhus i Houvig kun 300m fra klitter og hav. Totalrenoveret i 2013 med bl.a. nyt køkken, lyse vægge og lofter og en ny terrasse. Der er en energibesparende varmepumpe i huset og gratis trådløst internet.

Energivenligt sommerhus tæt på klitter og hav

Et flot og nyrenoveret sommerhus i Houvig til 6 personer. Huset lyst, venligt og er særdeles hyggeligt indrettet. De 3 soveværelser har alle dobbeltsenge på 140 cm samt trægulve. Køkkenet er fra 2013 og her finder du både opvaskemaskine, mikroovn og vaskemaskine.

I stuen er der trægulv og loft til kip med synlige bjælker, en flot indbygget brændeovn og TV. Der er desuden gratis trådløst internet.

God, sydvendt terrasse til afslappende dage

Der er en god sydvendt terrasse, som er delvist afskærmet og overdækket og fra den skønne naturgrund er der kun 300 m til Vesterhavet. Houvig er en skøn feriedestination, med et flot kuperet klitlandskab. Her er du dejligt tæt på den skønne strand, hvor både børn og voksne kan boltre sig.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 1.265
Renoveret / Byggeår:2020 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...