Lyst og charmerende sommerhus med sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 48, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5415
6 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
3900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Vil I på en hyggelig og afslappende ferie i skønne omgivelser, så er feriehuset på Fyrmarken 48 den rette feriedestination for jer. Det lyse og charmerende sommerhus har en skøn sauna, hvor I kan blive varmet godt igennem og få en god gang afslapning. Feriehuset er beliggende på en stor naturgrund, hvor der er masser af plads til feriens 6 gæster og ene hund – og så ligger det tæt på både hav og fjord. 

Hyggelig og lys indretning – sauna på badeværelse

Sommerhuset på Fyrmarken 48 er indrettet med pæne og komfortable møbler, der sammen med det gode lysindfald skaber en hyggelig atmosfære, som I med det samme vil føle jer godt tilpas i. Opholdsstuen vil være det helt store samlingspunkt for jer på ferien, hvor I kan tilbringe masser af tid sammen med film, spil og god mad. 

På sommerhusets 96 kvadratmeter er der desuden 3 soveværelser – 2 med dobbeltsenge og 1 med to enkeltsenge. Derudover er der også hele 2 badeværelser, så I risikerer ikke kø om morgenen. På det store af badeværelserne er der desuden adgang til en lækker sauna, hvor I kan blive forkælet med god varme og afslapning.

Stor naturgrund med masser af plads

Sommerhuset er beliggende i en lille lukket lomme i rolige og børnevenlige omgivelser på stor naturgrund nær Lyngvig Fyr. Her har I masser af plads at boltre jer på under ferien, og især børn og hunde vil helt sikkert elske det.

Mens børn og hunde leger i haven, kan de voksne slappe af på sommerhusets to terrasser. Den sydvendte terrasse er delvist overdækket, og den er godt afskærmet for både vind og vejr. Den østvendte terrasse er åben, og her er der god mulighed for at finde en god plads i solen, hvor I kan sætte jer til rette i havemøbler og liggestole.

Efter en god dag i det fri, skal I selvfølgelig også slutte dagen af på samme vis. Derfor står der en grill til jeres rådighed, så I kan bikse en lækker middag sammen, som I kan nyde på terrassen med kolde drikkevarer til. 

Tag en tur til Søndervig og Hvide Sande

Lige mellem Søndervig og Hvide Sande ligger Nr. Lyngvig og sommerhuset på Fyrmarken 48. Dermed har I heller ikke langt til disse byer, som I helt sikkert skal slå et smut forbi på jeres ferie. Her kan I kan både købe ind, finde aftensmad hos forskellige spisesteder til de dage, I ikke selv gider stå for det, og I kan opleve masser af handelsliv. 

Selvfølgelig skal I også en tur til det skønne Vesterhav. Det ligger blot 1,1 kilometer fra sommerhuset, og uanset om I vil en tur i vandet eller ej, så er det bare et sted, der skal opleves, når I er på de kanter.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset G5415

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus bietet alles für einen schönen erholsamen Urlaub. Auch für 2 Familien geeignet. Wir hatten eine schöne Zeit und es fehlte uns an nichts.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gemütlich und liebevoll eingerichtet. Es war in einem sehr guten Zustand Ein Lob an die Besitzer

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und gemütliche Ferienhaus

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 1.245
Renoveret / Byggeår:2015 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...