Hyggeligt sommerhus med central beliggenhed i Hvide Sande

4
icon
icon
icon
icon

Æ Gammel Havn 36, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4913
4 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige sommerhus til 4 personer er et perfekt udgangspunkt byferie i Hvide Sande. Her kommer I til at bo i et autentisk miljø ved den lille Tyskerhavn, midt i Hvide Sande, med havn, strand, butikker og restauranter lige i nærheden.

Hyggeligt feriehus til 4 personer med skøn terrasse

På Æ Gammel Havn 36 er der de perfekte rammer for jer, der vil bo centralt. Om I er til lystfiskeri eller bare gerne vil have butikker, restauranter, strand og havn lige i nærheden, så er I havnet det rigtige sted. I denne feriebolig har I mulighed for en ferie så tæt på fiskermiljøet, som man næsten kan forestille sig. I kan både høre og se de små lokale fjordfiskere tøffe ind og ud af havnen, og I er en del af dette historiske miljø, samtidig med at I bor i et moderne feriehus med nutidssvarende faciliteter.

Feriehuset rummer en hyggelig stue med et fladskærms-TV, gratis trådløst internet og et Playstation 3. I det sammenhængende køkken er der opvaskemaskine og en fryser på 50 L. De 4 sovepladser fordeler sig på et soveværelse med en dobbeltseng og en hems med yderligere 2 sovepladser på gode springmadrasser. På hemsen er der også en fladskærm med DVD-afspiller.

På den sydvendte terrasse kan I nyde solens stråler – og havnemiljøets charmerende omgivelser – dagen lang på ugeneret vis.

Bo centralt og naturskønt i populære Hvide Sande

Hvide Sande har altid været kendt som en aktiv fiskerby, og er det stadigvæk, men i dag er byen i endnu højere grad kendt for de mange muligheder, man har som besøgende gæst i byen. Med feriehus ved den idylliske fjordhavn er der utroligt mange muligheder inden for 500 meter; der er Kabelpark, hvor I kan prøve kræfter med vandski og wakeboard, byen med mange restauranter og butikker, samt et væld af gode fiskemuligheder. Især slusen i Hvide Sande er populært som lystfisker, og ikke kun i sildesæsonen.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4913

D.
sagde , Brande

Fantastisk lille hus – smagsfuld indretning med alt lækkert service. Dejlig ugeneret terrasse med sol hele dagen
Super gode senge.

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt feriehus – fin standart – god indretning.Autentiske omgivelser – dejlig afskærmet terrasse ved huset.

D.
sagde , Danmark

Meget hyggeligt og velindrettet lille hus. Køkkenfaciliteter var gode, og huset var rent og pænt da vi ankom.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:35 / 100
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...