Dejlig hytte på havnen i Hvide Sande

4
icon
icon
icon
icon

Æ Gammel Havn 5, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4016
4 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

En virkelig hyggelig og moderne hytte på Tyskerhavnen i Hvide Sande. Her bor du i ægte havnemiljø, med den hyggelige jollehavn lige i baghaven. Hytten har plads til max 4 personer, og ligger midt i Hvide Sande, perfekt for et par eller for en lille familie der gerne vil bo centralt.

Afslapning i Hvide Sande

En dejlig lille hytte bygget i et gammelt havne område i Hvide Sande. Her har hytterne i mange år fungeret som opmagasinering for fiskernes redskaber. I dag er mange af de gamle hytter fjernet og bliver nu erstattet at disse små hyggelige hytter, som er bygget med respekt for området, så det autentiske miljø bevares. Her er kun et par minutters gang til fjorden og Hvide Sandes hyggelige Lystbådehavn, og til Tyskerhavnen, – en velfungerende lille jollehavn hvor der losses små fangster af f.eks. sild og skrubber.

Moderne og hyggelig

Den lille fine hytte er bygget i med respekt for omgivelserne og i samme stil som de gamle hytter der står i området. Inden i er hytten moderne og indbydende indrettet med et godt soveværelse med dobbeltseng og fladskærm, fint badeværese med gulvvarme og bruseniche og praktisk indrettet køkken med opvaskemaskine og køle/fryse skab. Den hyggelige stue står i åben forbindelse med køkkenet og her er der adgang til hems med 2 sovepladser. Fjernsynet poå hemsen er kun til DVD-afspiller eller spillekonsol. I stuen er der fladskærms-TV og du har også adgang til gratis trådløst internet. Hytten opvarmes med en energibesparende varmepumpe.

Den store port giver godt afskærmning på den lille terrasse, hvor du kan nyde den friske luft og slappe af med fjorden som den hyggelige baggrund.

Det idelle udgangspunkt for en rigtig lystfiskerferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4016

DK
D.
sagde , Danmark

Hyggeligt men bedst til 2 personer

DE
D.
sagde , Deutschland

Ich war als Alleinreisender in diesem Ferienhaus. Die Lage ist sehr gut und ermöglicht fußläufig alle ggf. nötigen Einkäufe zu erledigen. Restaurants, Cafes und Einkaufsmärkte sind im Ort leicht zu erreichen. Die Lage zwischen Fjord und Nordsee ist sehr reizvoll.
Das Haus scheint mir für 2 Personen völlig ausreichend und ist gemütlich eingerichtet. Die Kinderetage ist nur über eine steile Leiter zu erreichen und erfordert m.E. disziplinierte Kinder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Reizvolles kleines Ferienhaus. das alles bietet. Ideal für eine Woche. Sehr ansprechendes Umfeld, wenn man alte Fischereischuppen und zu Ferienhäuser umgebaute Schuppen am kleinen Fischereihafen mag.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:35 / 100
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...