Lystfisker hytte i Hvide Sande med gratis strøm

4
icon
icon
icon
icon
1918
Æ Gammel Havn 13, Hvide Sande - Søg på husnr. F4933

Moderne hytte på Tyskerhavnen i Hvide Sande. Hytten er bygget i stil med de gamle redskabshuse, der også ligger i området. Beliggenheden er perfekt for lystfiskeren, der kun har kort afstand til fiskepladsen herfra. Her er ingen energi omkostninger, du får strøm og opvarmning gratis.

Bo på havnen

Tæt på en af Hvide Sandes gamle fjordhavne “Tyskerhavnen” er en del af de oprindelige små redskabshuse blevet fjernet og erstattet af moderne hytter for 2-4 personer, bygget i stil med de traditionelle små huse som står i området. Et godt valg hvis du er lystfiske. Bor du her har du fiskepladserne på molen og ved Slusen lige i nærheden, og indkøb kan også klares til fods.

Gratis varme og strøm

Den hyggelige og moderne hytte er indrettet med et godt soveværelse med dobbeltseng og 2 sovepladser på hems. Pænt badeværelse med bruser. Praktisk indrettet køkken med opvaskemaskine i åben forbindelse med stuen. Stuen er indrettet med gode møbler og fladskærm. Udgang til lille terrasse med havemøbler. Gratis trådløst internet og gratis strøm og varme.Soverum:1
Bolig-/Grundareal:35 / 100
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...