Feriehus med central beliggenhed og panoramaudsigt

4
icon
icon
icon
icon

Slusen 20, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4301
4 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Denne flotte ferielejlighed er perfekt til jer, der vil have det hele: En fantastisk udsigt over vandet og nærheden til et hyggeligt byliv samt en skøn Vesterhavs badestrand. Slusen 20 er et lyst og moderne indrettet feriehus med masser af ekstras som fx spa, sauna og brændeovn. Her kan 4 personer holde en lækker afslapningsferie midt i Hvide Sande og sammen nyde den smukke udsigt til Ringkøbing Fjord og den omkringliggende natur.

Moderne indrettet med spa og sauna

Ferielejligheden fordeler sig på to etager, den er smagfuldt indrettet med masser af fine faciliteter og med store flotte panoramavinduer, der åbner op for den smukke udsigt. Med 2 gode soverum, begge med dobbeltsenge, egner den sig både for familien og for en hyggelig by- eller fiskeferie med et vennepar.

I soveværelset i stueetagen kan I slappe af med en god film – her er de samme kanaler som i stuen.

I stueetagen kan der hygges med wellness i saunaen og spabadet, og efter en lang dag med masser af oplevelser, badetur ved stranden, osen i byen eller sildefiskeri ved molen kan I på 1. sal tænde op og hygge omkring brændeovnen. Her er det nemt at slappe af for vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskinen klarer det ubekvemme.

Nyd dagen på solterrassen eller i den hyggelige gårdhave

Fjorden er helt blank og spejler morgenlyset, du sidder på den syd-østvendte terrasse og nyder den magiske morgenstemning og din første kop kaffe… Således kunne en feriedag på Slusen 20 begynde. Her er masser af muligheder for udeliv med både solbeskinnet udsigtsterrasse og en dejlig lille gårdhave, der er perfekt til lange grillaftener.

Centralt beliggende Hvide Sande ”slusehus” med lækker udsigt og egen p-plads

Slusen 20 er et rækkehus, bygget med særlig omtanke for det autentiske fiskermiljø og udsigten over fjorden. Det ligger kun 50 meter fra slusen og er naturligvis det perfekte udgangspunkt for lystfiskeren, men også for familien, som gerne vil bo smukt men centralt, have gode spisesteder og shoppingmuligheder lige om hjørnet og samtidigt muligheden for at gå ned til Vesterhavet. Her er der altid mulighed for friskfanget fisk – om I nu selv fanger den, køber den i fiskebutikken eller nyder en fiskeret på en af de lokale restauranter.

Jeres bil kan I parkere på husets egen p-plads.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4301

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes und sehr gemütliches Haus

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben dieses Haus schon mehrfach gebucht um dort unseren Angelurlaub zu verbringen. Für zwei erwachsene Angler ist dieses Haus absolut zu empfehlen. Perfekt ausgestattet für die Bedürfnisse von Anglern. Mit Schlachtraum und Gefriertruhe.
Eine großzügig ausgestattete Küche erfreut die Hobbyköche. Angenehme Schlafräume sind der Erholung zuträglich.
Die optimale Lage an der Schleuse bringt viele Vorteile für Angler. Man sieht sogar vom Balkon aus auf die Schleuse.
Der Wohnraum ist sehr geschmackvoll ausgestattet. Im Obergeschoß ist ein wunderschönes Studio mit großer Fensterfront und Aussicht sowie Balkon.
Das Schlafzimmer im EG hat eine eigene, sehr sonnige Terrasse.
Das Haus hat einen eigenen nummerierten Parkplatz.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine gute Lage mit schöner Aussicht auf den Fjord. Ruhig gelegen aber dennoch alles, sogar Fußläufig zu erreichen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:116 / 120
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (150 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...