Feriehus med panoramaudsigt over naturskønt område

4
icon
icon
icon
icon

Baunebjergvej 90, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3774
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Baunebjergvej i Haurvig ligger dette dejlige feriehus. Huset har en skøn beliggenhed på en rolig naturgrund i et attraktivt og naturskønt område. Indretningen i huset er lys og indbydende, og fra stuen har du en fantastisk smuk panoramaudsigt over området, der omkranser huset. Til 6 personer.

Leder du efter et feriehus med panoramaudsigt?

Takket være gode, store vinduespartier har dette dejlige feriehus på Baunebjergvej i Haurvig en fantastisk panoramaudsigt over det bølgende hede- og klitlandskab, der omkranser feriehuset. De store vinduer inviterer elegant naturen indenfor på alle tider af året. Her kan du uanset vind og vejr nyde naturen, mens du slapper af i stuen.

Lys og komfortabel indretning

Feriehuset er dejligt og lys indrettet med gode, komfortable møbler. Huset har 3 gode soverum, hvoraf to af soverummene er med dobbeltseng og det sidste med enkeltesenge. I alt er der plads til 6 overnattende gæster i huset. Til huset hører desuden et dejligt lyst badeværelse med gulvvarme. Hvis I trænger til lidt ekstra varme til krop og sjæl, så er det muligt at tage en tur i saunaen.

På lune sommerdage, er det oplagt at trække udenfor og nyde solen og den fantastiske natur. Huset har en dejlig, delvist afskærmet terrasse med gode havemøbler, liggestole og grill og er perfekt til hyggelige grillaftener med gode venner og familie. På terrassen er der desuden en dejlig sandkasse til familiens yngste.

Tag familiens hunde med på ferie

Feriehuset er godkendt til hunde. I må tage op til to hunde med – helt gratis. På Holmslandsklit er der masser af plads og mulighed for at gå lange ture i den friske natur. Og i feriehuset kan I slappe af i dejlige hjemlige omgivelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3774

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön gelegen an einem Landschaftschutzgebiet.
Das Haus hat eine große, eingezäunte Terrasse und ist ideal für einen erholsamen Urlaub mit Hund.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes Haus. Sehr geschmackvoll eingerichtet. Unsere "Hausdüne" war immer für einen Sundowner zu haben. Wir haben das Haus schon 2 mal gebucht und schon beim ersten mal haben wir beschlossen, das ist unser Traumhaus!

DE
D.
sagde , Deutschland

In diesem Haus ist alles sehrgut, sehrgute Betten, Küche sehrgut ausgestattet. Sehr schöne große Terrasse zu 3/4 ums Haus herum, unsere Hundedamen fanden es toll.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:105 / 2.300
Renoveret / Byggeår:2020 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 5 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...