Skønt sommerhus med 1. klasses beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Havbjergevej 21, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3273
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Rygning tilladt
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Med ferieadresse på Havbjergevej 21 får I et dejligt muret sommerhus med stråtag opført i førsteklasses materialer og naturligvis fuldt isoleret for vinterbrug. Feriehuset har en enestående beliggenhed i allerførste række mod havet. Det ligger total ugeneret og med en afskærmet terrasse bygget ind i klitten.

Sommerhus i den yderste klit

Dette flotte sommerhus kan imødegå de fleste krav, man måtte have på ferien. Sommerhuset ligger ganske enkelt pragtfuldt, bygget helt ind i den yderste klit. Det har en stor skøn terrasse, og du kan som regel finde en læfyldt plet, hvor du kan nyde den friske luft i ro og mag. Terrassen er helt lukket, hvilket gør den perfekt, hvis du har småbørn eller din hund med på ferie. Nyd en god eftermiddag på liggestolen eller en dejlig aften med bøf på grillen og vin i glasset.

Alt hvad du skal bruge

Sommerhuset er indrettet med 3 rigtig gode soveværelser med trægulve, alle med dobbeltsenge og skabsplads. Du har 2 dejlige badeværelser med gulvvarme og bruser. I det største badeværelse er der et lækkert 2 personers boblebad og indgang til pæn sauna.

Køkkenet er nydeligt indrettet og meget veludstyret. Her er også opvaskemaskine og mikroovn. Stuen, som står i åben forbindelse med køkkenet, har trægulv og er pænt indrettet med spiseplads til 6 personer, hyggeligt sofahjørne, fladskærm og brændeovn. Her er masser af lysindfald og god udsigt gennem de mange store vinduer.

I feriehuset er der adgang til gratis internet med kabel og Wireless.

Haurvig, syd for Hvide Sande

Haurvig er et lille sommerhusområde, som ligger ca. 7 kilometer syd for Hvide Sande. Her ligger sommerhusene i læ af store klitter, i magelig gåafstand fra den lange smukke strand og Vesterhavet. På den østlige side af hovedvejen ligger en lille hyggelig havn, hvorfra der stadig fiskes på fjorden fra de små joller.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3273

DK
D.
sagde , Danmark

Er et helt vidunderligt område hvor netop vores hus ligger lidt isoleret med den mest pragtfulde udsigt med klitter i ryggen mod Vesterhavet og klitter mod øst men uden så mange sommerhuse der ligger klods op mod huset men et stort plateau med fuglehuse og hede blomster kan anbefaledes hvis man elsker natur

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles, super gepflegtes Haus. Wir machen In dem Haus einmal im Jahr Urlaub und können es nur weiterempfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gemütlich eingerichtet, hat eine sehr angenehme Raumaufteilung und ist daher gut geeignet für einen Aufenthalt mit sechs Personen. Geringfügige Abzüge gibt es nur für die Sauna(etwas klein), fehlende Ablagemöglichkeiten im Flur und zu wenig Besteck in der Küche. Auch ein zweiter Sessel im Wohnbereich wäre wünschenswert. Ansonsten gibt es nichts zu meckern: der Blick aus dem Wohnzimmer ist genial, die Betten sind gut, auch Gartenmöbel sind in ausreichender Zahl vorhanden. Der Aufenthalt auf der eingefassten, nicht einsehbaren Terrasse ist trotz der Nähe zum offiziellen Dünenübergang angenehm.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.666
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...