Moderne feriehus med udsigt over klitlandskabet, tæt på havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Skodbovej 21, Skodbjerge - Søg på husnr. C3414

I dette skønne feriehus fra 2020 på Skodbovej 21 i Skodbjerge kan I nyde naturen helt tæt på. Huset ligger lidt højt på en klit – med en helt fantastisk udsigt udover sommerhusområdet og klitlandskabet mod vest.

Lys og hyggelig indretning i skandinavisk stil

Et rigtig dejligt feriehus i hyggelig skandinavisk stil. Huset er lækkert og praktisk indrettet med mange vinduer, hvilket giver et godt lys og en dejlig fornemmelse af at bo midt i naturen.

Husets hjerte er det lyse og godt indrettede opholdsrum med stue, køkken og spisestue i ét. Her kan alle være med i fællesskabet.

Sommerhuset her på Skodbovej 21 i Skodbjerge, er overalt lyst indrettet i hyggelig skandinavisk stil, med bl.a. trægulve. Der er desuden en energibesparende varmepumpe, samt vaskemaskine i huset, hvilket måske især småbørnsfamilier vil sætte pris på efter en lang dag med leg i naturen og ved vandet.

Få solnedgangen helt ind i stuen

De store panoramavinduer mod vest inviterer naturen helt ind i stuen – og man har solnedgangen over klitterne på nærmeste hold hver aften. Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, kan I måske nyde en god bog i sofaen – eventuel med en kop varm kakao – og ikke mindst med udsigten til det storslåede klit-landskab, som på alle årstider er fantastisk fascinerende.

Sid på toppen af en klit og nyd udsigten

Der er rig mulighed for at nyde solens stråler og den friske luft fra terrasserne, hvor nærmeste nabo mod syd en klit, som giver godt læ på terrassen der.

Nyd en grillmiddag på terrassen mod vest – alt imens I ser himlen farves orangerød over klitterne. I kan også gå en tur til stranden og se solnedgangen der. Eller sæt jer på toppen af en klit – med et glas rosé – mens I kigger ud over havet og ser solen gå ned. Ultimativ nydelse og balsam for krop og sjæl.

Naturoplevelser på Holmsland Klit

Har I cyklerne med – eller lejer I dem her, er en cykeltur igennem sommerlandet, lige bag klitterne altid en oplevelse. Cykelsti løber helt fra Nymindegab i syd til Søndervig i nord, så her kan I nyde naturen – uden biler og andet trafik.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 2.750
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...