Bo skønt i klassisk klitgårdstil med panoramaudsigt, ved hav og fjord

4
3578
Sommervej 48, Skodbjerge - Søg på husnr. C3895

Her i dette gennemførte og charmerende hus på Sommervej 48 i Skodbjerge, har I virkelig muligheden for at lade jer forkæle med den omkringliggende naturs mange indtryk og den altid friske luft.

Udsigten er formidabel – huset ligger højt, og fra opholdsrummet er der en fantastisk udsigt over Ringkøbing Fjord, som ligger kun 300 meter fra huset.

Fra husets terrasse mod syd er der et helt fantastisk ”view” ud over den vilde og til dels uspolerede natur med klitterne i baggrunden. Mod vest har man frit udsyn til den yderste klitrække og Vesterhavet befinder sig kun 400 meter væk

Charmerende og flot indretning med hjemlig hygge, i skandinavisk stil

Huset er fra 2012 og rigtig dejligt og lyst indrettet med synlige bjælker og loftet åbent helt op i kip, hvilket giver et godt lys.  
Opholdsrummet med køkken- og spiseafdeling er husets hjerte, – herfra kan man følge med i det hele og være af selskabet, uanset om man er i køkkenet eller læser en god bog i sofaen inde ved brændeovnen.

Køkkenafdelingen er godt udrustet med bl.a. mikroovn og opvaskemaskine. I umiddelbar forlængelse er spisepladsen og sofa-hjørnet, hvorfra der er det mest fantastiske blik mod vest, udover klitlandskabet, hvor man kan man se den alleryderste klitrække og stien ned til Vesterhavet.

Vaskemaskine og tørretumbler gør ”feriepakningen” til en leg

Huset er overalt charmerende og hjemligt indrettet i den lyse skandinaviske stil, med bl.a. klinke- og trægulve. Der er desuden en energibesparende varmepumpe i huset, samt vaskemaskine og tørretumbler, hvilket letter enhver ”feriepakning”.

I huset her på Sommervej 48 er der plads til 6 personer, fordelt i 3 soverum, hvoraf det ene er med dobbeltseng og 2 værelser er med hver 2 enkeltsenge. Det ene værelse har desuden udgang til den østvendte terrasse, hvor man en sommermorgen kan indtage morgenkaffen til morgensolen.

I forbindelse med det praktiske badeværelse finder I også en sauna, hvor I på de køligere dage rigtig kan få varmen, måske efter en lang spadseretur i klitterne eller ved stranden.

Frisk luft, vild natur og havets brusen

Der er flere terrasser rundt om huset, så man altid kan finde en solplet. En hyggelig grillaften med solnedgangen og havets brusen i baggrunden, vil være den ultimative nydelse og afslapning for hele familien, også for familiens firbenede ven.

Den friske luft og den fantastiske udsigt, både den ene og den anden vej, er balsam for krop og sjæl. En ferie her i yderste klitrække og I vender garanteret tilbage til hverdagen med ny energi.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 2.188
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...