Sommerhus med skøn terrasse for hund og børn

3
icon
icon
icon

Sandvej 16, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3073
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et dejligt sommerhus finder I her på Sandvej 16 i Skodbjerge, med en skøn beliggenhed på stor naturgrund tæt på store hedearealer. Området er fantastisk for naturelskere, og giver gode muligheder for skønne vandreture med familien og hund. Den skønne lukkede terrasse er også ideel for alle, især børn og hund.

Skøn beliggenhed i Skodbjerge

Et skønt sommerhus med plads til 8 personer. Der er 4 soveværelser, 2 af værelserne har hver en dobbeltseng, et værelse har 2 enkeltsenge, og det sidste har en etageseng. Der er 2 badeværelser i feriehuset, begge har gulvvarme og en bruseniche. Det store badeværelse har desuden en hjørnespa og en sauna. Og her finder I også sommerhusets vaskemaskine og tørretumbler.

Der er en opvaskemaskine, en mikroovn og en fryser på 30 L i sommerhusets køkken. Stuen er hyggeligt indrettet, og har lyse trævægge og et lyst trægulv. Udsigten fra stuen mod syd og mod vest er fantastisk, og den giver følelsen af at være helt alene i dette smukke klit og hede landskab. Der er en brændeovn, TV, DVD og gratis trådløst internet.

Sommerhus med fantastisk terrasse

Den lukkede terrasse strækker sig om feriehuset fra øst og mod syd, og er intet mindre end fantastisk. Den er både delvis afskærmet og delvist overdækket, og er et vidunderligt sted at opholde sig, både for voksne, børn eller familiens hund.

Området består af et fredet hedeareal, og med det smukke klitlandskab mod vest, er muligheden for en skøn og afslappet ferie i den grad til stede.

Skodbjerge ligger ikke langt fra havnebyen Hvide Sande, som absolut er et besøg værd. Her er der mulighed for shopping, restaurantbesøg og prøve kræfter med divers vandsportsaktiviteter. 

Det siger vores gæster om sommerhuset C3073

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus mit super ruhiger Lage in Strandnähe. Sehr gut geeignet für den Urlaub mit Hund, da die Terrasse eingezäunt ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das einzige was wir nicht hinbekommen haben war der Fernseher – da fehlt eine Beschreibung fürs deutsche Fernsehen.
Es war uns aber nicht so wichtig, hatten was zu lesen mit, darum haben wir im Servicebüro nicht extra nachgefragt.


Esmark sagde
Hallo Tina, es ist schön zu hören das euch das fernsehen im Urlaub nicht so wichtig ist, so soll es sein :) Wenn es aber doch mal eine Sendung geben sollte, die ihr nicht verpassen möchtet, und ihr bekommt es nicht richtig eingestellt, dann meldet euch jederzeit bei uns. Liebe Grüsse, Sandra vom Team ESMARK
DE
D.
sagde , Deutschland

ein gemütliches Ferienhaus- hell und sehr schön wohnlich eingerichtet- mit einem vom Wohnzimmer tollen Blick auf die Dünen. Skodjebjerge ist für mich das schönste GEbiet wegen der tollen Dünen und dass es nicht zu viele Ferienhäuser gibt. Perfekt für Hundebesitzer mit der eingezäunten Terrasse, abends gemütlich beim Kaminfeuer- und immer beim EInschlafen das Meer und den Wind hören können 🙂

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:105 / 2.831
Byggeår:1991

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...