Dejligt feriehus med skønne terrasser, tæt ved havet, hund tilladt

3
icon
icon
icon
Skodbovej 99, Skodbjerge - Søg på husnr. C3973

Næsten helt ud til det fredede hedeområde finder I dette charmerende sommerhus i Skodbjerge til 4 personer. Huset ligger skønt på Skodbovej 99 og for enden af en vej – kun 350 meter fra det fascinerende Vesterhav. Ideelt til den lille familie med hund.

Lys indretning i skandinavisk stil – med brændeovn

Et rigtig dejligt feriehus med en god beliggenhed. Husets hjerte og naturlige samlingspunkt er det hyggelige åbne opholdsrum med køkken og stueafdeling. Det praktiske køkken er bl.a. med 30 l. fryser og opvaskemaskine.

På de køligere dage kan I sidde indendørs og nyde naturen igennem de store vinduer. Det hyggelige sofahjørne indbyder til familietid med evt. kort- eller brætspil – eller med en god bog og en kop varm kakao foran den knitrende ild i brændeovnen.

Badeværelset har alt, hvad I har brug for – inklusiv en vaskemaskine, som måske især småbørnsfamilier vil sætte pris på efter en lang dag med leg i naturen og ved vandet.

Sommerhuset er til 4 personer – og de kan fordele sig i de 3 fine soverum, her 2 rum med hver en dobbeltseng og et værelse med en køjeseng, som børnene helt sikkert vil elske.

Hør Vesterhavets brusen og se solnedgangen over klitterne

Her, tæt ved havet, kan I hele tiden høre havets beroligende brusen i baggrunden og mærker den salte havduft. På sommerhusets terrasser er der læ-muligheder, så I kan nyde solens stråler, imens børnene gynger og leger på plænen.

Om aftenen kan I nyde en veltilberedt grillmiddag på terrassen mod vest med den fantastiske aftenhimmel og klitterne i baggrunden.

Som det næstsidste feriehus inden Vesterhavet, indbyder beliggenheden til flere daglige ture ned til stranden, som kun befinder sig 350 meter væk, via en gangsti igennem det smukke klitlandskab.

Holmsland Klit – imellem hav og fjord

Området her i Skodbjerge er rent og næsten uberørt natur – smukt hedelandskab, som om efteråret farves lilla af den blomstrende lyng.

Lige bag klitterne og væk fra vejen finder I cykelstien, som løber igennem den skønne natur og sommerhusområdet. Her kan I nyde naturen på helt tæt hold i den friske luft.

En cykeltur helt fra Nymindegab til Søndervig byder på masser af afvekslende natur, lige fra hedelandskab til sommerhusområder og Ringkøbing Fjord med Bagges Dæmning.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2012 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Vaskemaskine, barneseng, barnestol, tæppe i stue, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...