Dejligt sommerhus med brændeovn til 5 personer i Ho

3
icon
icon
icon

Nørballevej 19A, Ho

- Sommerhusnr.: 61072
5 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Nørballevej 19A i Ho står dette dejlige sommerhus klar til en skøn ferie for op til 5 personer. Sommerhuset, der er renoveret i 2020, har en lys og hyggelig indretning, og fra sommerhuset kan I nyde en panoramaudsigt, hvor I kan se til Esbjerg. Her har I de perfekte rammer for en fantastsisk ferie med dem I holder af.

Hyggelig og lys indretning med brændeovn

Med sin lyse og hyggelige indretning byder feriehuset på Nørballevej 19A jer inden for til en skøn ferie i Ho. Her er der ingen tvivl om, at I hurtigt vil føle jer rigtig godt tilpas.

Feriehusets hjerte er alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads er forenet. Her kan I samles i køkkenet til hyggelig madlavning, omkring spisebordet til sjove spil eller foran tv’et til gode film. Takket være Chromecasten kan I endda streame jeres yndlingsfilm.

Tænder I op i brændeovnen i alrummet, sørger den med sine knitrende flammer for, at feriestemningen er i top. Derudover har I også en varmepumpe, der på energivenlig vis sikrer jer et godt indeklima i løbet af jeres ferie i sommerhuset.

I det 75 kvadratmeter store feriehus, der er renoveret i 2020, venter jer 3 gode soveværelser, som I kan søge mod, når feriedagen lakker mod enden. De 3 soveværelser er indrettet med i alt 1 dobbeltseng og 3 enkeltsenge.

Stor naturgrund med panoramaudsigt

Sommerhuset er beliggende på en naturgrund, der er 3.050 kvadratmeter stor, hvor der er god plads til, at hele familien kan nyde de solrige feriedage udendørs. Til familiens yngste er der et gyngestativ i haven. Fra sommerhuset kan I desuden nyde en skøn panoramaudsigt, hvor I har udsyn til Esbjerg.

Sommerhusets terrasse er delvist overdækket, så om I foretrækker at sidde i sol eller skygge, har I altså mulighed for det her. Derudover er terrassen afskærmet, så I kan sidde i læ for vinden. På terrassen har I havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan læne jer godt tilbage i og bare slappe helt af.

Når aftenen så småt begynder at nærme sig, kan I tænde op i sommerhusets gasgrill, hvorpå I kan stege lækre bøffer, som I kan nyde med et godt glas vin til.

Besøg feriebyen Blåvand

Ikke langt fra jeres ferieadresse på Nørballevej 19A i Ho ligger den hyggelige ferieby Blåvand, som I kan besøge i løbet af jeres ferie. I Blåvand finder I blandt andet gode indkøbsmuligheder, spisesteder og butikker.

Derudover byder Blåvand også på det vestligste punkt i Danmark, Blåvandshuk fyr. I fyret er der 170 trappetrin til toppen, hvorfra I kan opleve en udsigt over området, der er helt fantastisk.

I løbet af jeres ferie i Ho skal I selvfølgelig også en tur til det skønne Vesterhav, som er et besøg værd på alle tider af året.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61072

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein in die Jahre gekommenes Ferienhaus auf einem Traumhaften Grundstück. Mit viel liebe eingerichte. Ein gemütliches Lichtdurchflutet Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Duschvorhang erneuern. Sonnenschirm. Sandkiste für die Kinder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Im Haus ist alles was man braucht, die Gegend sehr schön, die Straße vor dem Haus stört mich persönlich. Schön sind die Vogelhäuser auf dem Grundstück. Die Terrasse zur Straße würde mir im Sommer nicht genug Privatsphäre bieten- wegen der nahen Straße.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 3.050
Renoveret / Byggeår:2020 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (300 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...