Hyggeligt sommerhus med plads til 8 personer i Ho

3.5
icon
icon
icon
icon

Vesterballevej 52, Ho

- Sommerhusnr.: 61018
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Der er plads til hele familien i dette sommerhus ved Ho bugt. Tag gerne hunden med, og nyd opholdet i Nationalpark Vadehavet, hvor der venter jer naturoplevelser af en helt speciel kaliber. Indendørs bidrager brændeovn, sauna og spa med en dejlig feriefornemmelse, og der er ikke mere, end 3 km til den kilometerlange sandstrand ved Vesterhavet.

Feriestemning og wellness

I vil straks føle jer hjemme i dette feriehus med gulvvarme i opholdsrum og badeværelser. Her kan I slappe af i sofagruppen med en god bog eller streame en TV-serie på cromecast, imens ilden i brændeovnen giver ekstra varme og hygge. I køkkenet er alt, hvad I behøver for at tilberede lækre måltider – arrangér eventuelt en fælles madlavningsaften. Især lystfiskere vil sætte pris på den separate fryser på 80 l, hvor der skulle nok kunne være en friskfanget fisk eller to.

De 2 badeværelser betyder, at I ikke behøver at stå i kø til morgenbadet. Her kan I også forkæle jer selv med wellness i sauna og spa. De 4 soveværelser indeholder 8 gode sengepladser – i de 3 er der dobbeltsenge, og i det 4. er der 2 enkeltsenge, hvor I kan hvile rigtig godt ud efter den friske havluft.

En energibesparende varmepumpe hjælper til med at opvarme sommerhuset, ligesom der er vaskemaskine og tørretumbler til rådighed.

Nyd udelivet på terrassen

På den afskærmede terrasse kan I nyde solen på de komfortable liggestole, imens børnene leger i sandkassen eller gyngerne. Nyd frokosten udendørs ved spisepladsen under den overdækkede del af terrassen, og slut eventuelt dagen af med en grillaften, imens solen går ned. Har I energi til det, kan I spille et vikingespil på græsplænen, imens skyggerne bliver lange.

Ho ved Nationalpark Vadehavet

Strandengene ved Ho giver føde til både 4- og 2-benede. Her afgræsser kreaturer arealerne i sommerhalvåret, mens der hele året kan iagttages vadefugle, som også henter føden her. Tag derfor kikkerten med, hvis I er naturinteresserede – her er nye oplevelser hver dag.

Der er kun 3 km til de lange sandstrande ved Vesterhavet, så har I lyst til en forfriskende dukkert i bølgerne, kan den hurtigt eksekveres. Tag madkurven med, og nyd nogle timer på stranden i hinandens selskab. Slut eventuelt af med en isvaffel med kugler og guf.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:117 / 2.485
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...