Hyggeligt træbeklædt sommerhus omgivet af skøn natur

3
icon
icon
icon

Fyrrevænget 27, Ho

- Sommerhusnr.: 61038
4 pers.
Antal personer
3400 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Fyrrevænget 27 i Ho finder I dette hyggelige sommerhus. Sommerhuset blev bygget i 1980, men er renoveret i 2023. Sommerhuset er træbeklædt, hvilket er typisk traditionelt for sommerhuse samt skaber en hyggelig feriestemning.
I sommerhuset kan der bo 4 personer, hvorfor den er ideel for en lille familie eller to par eller vennepar. Den skønne natur, som feriehuset er omgivet af, indbyder til en masse sjov og leg, hvilket de mindste i familien helt sikkert vil nyde godt af.

Charmerende feriehus med brændeovn og køkkenalrum

Fra entréen træder du ind i sommerhusets hjerte og samlingspunkt, som er det dejlige køkkenalrum. I det praktiske køkken, med både opvaskemaskine, mikroovn og fryser, kan I lave mad sammen og nyde det rundt om spisebordet, hvor I har udsigt til den dejlige grønne natur. Om aftenen kan I tænde op i brændeovnen og slå jer ned i de behagelige møbler, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og skaber en hyggelig stemning.

Feriehuset har 3 soverum samt et fint badeværelse med gulvvarme, så I ikke skal fryse om fødderne. Derudover kan I opvarme sommerhuset med den energibesparende luft til luft varmepumpe.

Beliggende på stor naturgrund med en dejlig træterrasse

Fra stuen har I udgang til den dejlige træterrasse, som er delvis overdækket, så I kan sidde ude i alt slags vejr. Terrassen er åben og delvis afskærmet, og herfra er I omringet af den dejligste vestjyske natur. På den store naturgrund på 3080 m2 kan I spille en masse boldspil, kongespil og andet sjovt. Her kan de mindste løbe frit, mens de voksne kan slå sig ned i havemøblerne eller lægge sig på solvognene og nyde solens stråler. I kan også finde feriehusets grill frem og lave en dejlig middag.

Besøg Vesterhavet og tag en tur til feriebyen Blåvand

Fra feriehuset er der 3,4 kilometer til den smukke sandstrand, hvor I kan bade og bygge sandslotte. Hertil kan I eventuelt hoppe på cyklen eller tage en frisk spadseretur. Den nærmeste indkøbsmulighed ligger 6 kilometer fra feriehuset, hvorfor det er nemt og hurtigt at hoppe i bilen hertil.

Fra Ho er der ikke langt til den skønne ferieby Blåvand. Her kan I shoppe og spise på de forskellige restauranter og caféer. I kan også besøge Blåvandshuk Fyr, som er Danmarks vestligste punkt, eller besøge Blåvand Zoo, som er en oplevelse for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61038

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr scchön und durchdacht eingerichtet. Es wurde mit viel LIEBE umgebaut und eingerichtet.
Es fehlt einem an gar nichts um dort einen erholsamen Urlaub zu erleben.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:66 / 3.080
Renoveret / Byggeår:2023 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...