Hyggeligt sommerhus med brændeovn til 4 personer i Ho

3
icon
icon
icon

Nørballevej 69, Ho

- Sommerhusnr.: 61028
4 pers.
Antal personer
3800 m.
Nærmeste strand
5700 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Til en ferie for parret eller den lille familie er dette sommerhus på Nørballevej 69 i Ho et oplagt valg! I det hyggelige sommerhus med brændeovn er der nemlig plads til op til 4 personer, der sammen kan holde en dejlig ferie i Ho.

Hyggelige stunder for familien i alrummet med brændeovn

Hjertet i det 70 kvadratmeter store sommerhus er uden tvivl alrummet, hvor køkken, spiseplads og stue ligger i åben forbindelse. I alrummet kan I se gode film i tv’et, spille sjove spil omkring bordet eller gå sammen om madlavningen i køkkenet. Efter madlavningen i køkkenet står opvaskemaskinen for at klare opvasken.

Mens I tilbringer tid i alrummet, sørger brændeovnen for at fuldende den hyggelige feriestemning med sin knitren og varme. I sommerhuset har I også en varmepumpe, der på energivenlig vis sørger for, at I har behagelige temperaturer indendørs.

Når I efterhånden er ved at have brugt dagens sidste energi, kan I samle ny energi til næste feriedag på sommerhusets soveværelser. I feriehuset har I 2 soveværelser, og på hvert af de 2 soveværelser har I en dobbeltseng.

Dejligt udeområde med terrasse, sandkasse og natur

Sommerhuset på Nørballevej 69 i Ho ligger på en grund, der er mere end 2.200 kvadratmeter stor, og som er omgivet af natur. På grunden er der noget for store og små, så I alle kan nyde feriens solrige dage i det fri. Børnene kan lege i haven, hvor de har god plads at boltre sig på, og hvor der står en sandkasse klar til dem.

Mens børnene leger i haven og bygger sandslotte i sandkassen, kan I se til fra terrassen, hvor I kan læne jer tilbage i havemøbler og liggestole. Terrassen er delvist overdækket, så hvis I skulle få brug for at holde en pause fra solen, kan I rykke ind under terrassens overdækkede del.

Udover havemøbler og liggestole har I også en grill til rådighed på terrassen. På de lune ferieaftener kan I tilberede lækker grillmad på grillen, som I kan nyde på terrassen.

Besøg Blåvand

Når I holder ferie i Ho, bor I ikke langt fra Blåvand, som I kan besøge i løbet af jeres ferie i sommerhuset på Nørballevej 69. I Blåvand finder I blandt andet gode indkøbsmuligheder i supermarkederne og specialbutikkerne samt hyggelige spisesteder.

På jeres tur til Blåvand kan I også besøge Blåvandshuk Fyr, som er Danmarks vestligste punkt. Til toppen af fyret er der 170 trappetrin, og når I når toppen, kan I opleve en skøn udsigt.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 2.274
Renoveret / Byggeår:2017 / 1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...