Skønt feriehus med sauna og udekøkken i Blåvand

3
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 11, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60471
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

I dette skønne feriehus på Sønder-Vasevej 11 i Blåvand kan et par eller en lille familie se frem til at holde en dejlig ferie. Sommerhuset byder på en sauna, hvor I kan blive forkælet med ekstra afslapning, og et udekøkken, hvor I kan lave mad udendørs. Desuden har I kun 600 meter til stranden fra feriehuset og 450 meter til nærmeste indkøbsmulighed.

Hyggelig indretning med brændeovn, spabad og sauna

Sommerhuset på Sønder-Vasevej 11 i Blåvand byder på en hyggelig indretning, som I helt sikkert kommer til at føle jer hjemme i. Her er der trævægge og -lofter og et godt lysindfald, der er med til at skabe den helt rette ferieatmosfære.

Hjertet i sommerhuset er alrummet, der forener køkken, spiseplads og stue. Her er rammerne altså sat for hyggelige feriestunder med film, spil og madlavning. I alrummet er der desuden en brændeovn, der fuldender den hyggelige stemning med sin knitren i baggrunden.

På sommerhusets 125 kvadratmeter venter jer også 2 gode soveværelser, der er indrettet med en dobbeltseng hver, som I kan få jeres skønhedssøvn i på ferien. Fra det ene soveværelse kan I desuden bevæge jer videre op på en hyggelig hems.

Derudover er der 1 badeværelse med gulvvarme i feriehuset. Fra badeværelset kan I også træde ind i saunaen eller husets spabad, hvor I kan nyde masser af afslapning i den dejlige varme og komme helt ned i gear.

Dejligt udeområde med terrasse og udekøkken

På sommerhusets udeområde er der tænkt på både store og små, og derfor kan I alle tilbringe og nyde de solrige feriedage udendørs. Her venter jer en delvist overdækket og afskærmet terrasse, hvor I kan læne jer godt tilbage i havemøbler og liggestole.

Derudover er der også en have, hvor feriens yngste gæster kan lege. Til dem er der også både en sandkasse og et gyngestativ, som de kan få glæde af.

Sommerhusets udeområde byder også på et udekøkken, hvor I kan lave mad. Desuden har I også en gasgrill til rådighed, som I kan tilberede lækre grillmiddage på i løbet af ferien.

I har også en udebruser, som I kan skylle jer under, når I kommer tilbage efter en tur på stranden, så I kan få skyllet det sidste sand af jeres tæer.

Kort afstand til strand og indkøb

Fra jeres ferieadresse på Sønder-Vasevej 11 i Blåvand har I kun 600 meter til stranden og det fantastiske Vesterhav, og det kommer derfor heller ikke til at tage jer lang tid at gå til de brede, smukke sandstrande og brusende bølger.

Derudover har I også kun 450 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. Blåvand byder på gode indkøbsmuligheder i form af supermarkeder og specialbutikker. Derudover er der også flere spisesteder i byen, som I kan besøge, hvis I selv vil slippe for at stå for madlavningen.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:125 / 1.529
Renoveret / Byggeår:2016 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L).

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...