Skønt feriehus til 4 personer i Blåvand – 300 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Skippervej 14, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60427
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 300 meter fra stranden og det brusende Vesterhav står dette feriehus klar til en ferie for op til 4 personer. Dette skønne feriehus på Skippervej 14 i Blåvand er derfor det oplagte valg til en ferie for parret eller den lille familie. I sommerhuset er op til 2 hunde også hjerteligt velkomne til at komme med på ferie!

Lys og hyggelig indretning

I det 48 kvadratmeter store sommerhus på Skippervej 14 i Blåvand træder I ind i en lys og hyggelig indretning, hvor der ikke er nogen tvivl om, at I vil føle jer hjemme!

Hjertet i det skønne feriehus er alrummet. Takket være den åbne forbindelse mellem køkken, spiseplads og stue, kan I nyde hinandens selskab fuldt ud, selvom I laver forskellige ting i alrummet. Med brændeovnens varme og knitren i baggrunden bliver den hyggelige feriestemning fuldendt.

Feriehuset er indrettet med 2 soveværelser med dobbeltsenge, som I kan få jeres skønhedssøvn i på ferien, så I kan blive helt klar til de kommende feriedage i Blåvand. Når I står op næste morgen, slipper I for at fryse tæerne, da der er gulvvarme på badeværelset.

Dejlig terrasse

Når ferievejret er i top, skal I selvfølgelig tilbringe dagen udendørs, så I virkelig kan nyde det gode vejr. Her kan I rykke ud på sommerhusets terrasse, hvor der står havemøbler og liggestole klar, så I kan finde jer godt til rette i solen med lyden af brændingen i baggrunden.

300 meter til det brusende Vesterhav

Der er kun 300 meter til det brusende Vesterhav og de smukke sandstrande fra feriehuset på Skippervej 14 i Blåvand. Det kræver kun en kort gåtur, før I er fremme ved stranden, hvor I kan nyde lange gåture og friske dukkerter.

På jeres ferie i Blåvand kan I også tage en tur til det vestligste punkt i Danmark, nemlig Blåvandshuk fyr. I fyret er der 170 trappetrin til toppen, og når I er nået til fyrets top, kan I nyde en skøn udsigt.

I Blåvand er der flere supermarkeder og specialbutikker, som I kan besøge, når I skal klare jeres ferieindkøb. Den nærmeste indkøbsmulighed ligger endda kun 500 meter fra jeres ferieadresse!

Det siger vores gæster om sommerhuset 60427

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus eignet sich gut für 2 Personen

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines aber sehr schönes Ferienhaus. Top Lage! Die Sofaecke ist ein bisschen in die Jahre gekommen.
Sonst mit viel Liebe eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles perfekt, kann man weiter empfehlen, blavand ist sehr schön

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:48 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2016 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...